Followers MamaTisya

Friday, May 8, 2015

Sony Xperia Z3 or GoPro Hero 4





antara 2 gadget ni mmg lama dh ngidam
ikutkan ati mcm nk dua2:-p
tp hubbyku ckp better Sony Xperia Z3 dr  GoPro Hero 4
sbb hp Sony Xperia Ion yg aku pki yg lama tu mcm dh sesuai la tukar :-p
rege antara 2 gadget ni lebih kurang je
tp tang GST tu sakit ati gk la...dlm rm 100++ gk...redho je la kn 

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v

v
v


sehari sebelum birthday...dpt la Sony Xperia Z3 idaman hati :)
mmg puas ati la...esoknye pi birthday vacation tu mmg smua gmbr dr hp je...
mmg tk bw camera dh skarang...lgpn hp ni yg best cameranya 20.7 MP...:)
brand sony ni tk pernh ada dlm senarai pilihan
tp sejak guna Sony Xperia Ion hubby dlu dh jatuh cinta :)
kalo yg model Z series ni smua bole masuk air tp tk test lg..riso la
tk abis explore lg settingnye... ..pelan2 kayuh :-p



slh 1 gambar dr Sony Xperia Z3 yg aku snap time birthday vacation aritu
tenang je nmpk view ni....rs mcm nk terbang je ke sana
blum sempat lg nk update entry birthday vacation

5 comments:

Nad MamaZN said...

perghhh! 20.7mp??!!! giler ar! mmg cun sesangat la gmbonya! baik amik experia dr go pro klu camtu, hehe.. experia mmg best, saya penah pakai sblm ni, tp yg cikai2 je la.. tu pun dah best apatah lg la yg z3 ni..lg la best! :)

Lea Ismail said...

bestnya. 20.7mp. bestlah ambik gambar.

Bitt (double IS) said...

alaa u dah beli ke...hehehe baru nak kasi tips hehehe tak pe la..enjoy ;-)

selamat berholiday ;)

Falsya said...

huiyooooo santek gambauuu..

AyuArjuna BiGoshh said...

pehhh chanteknya gambaaaarrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...