Followers MamaTisya

Sunday, May 24, 2015

Juice Works @ Pavilion



1st time try Juice Works...rmi btul org Q
sebelum ni aku pernah try BOOST JUICE
kalo skali tgk mcm sama je Juice Works & BOOST JUICE
sbb color diorang hampir sama
ada byk cawangan..yg aku pegi ni kt pavilion


mula2 pilih flavour apa yg korang suka
ada juice, smoothies, detox dan mcm2 lg
ikut korang la nk pilih yg mana
aku pilih Power Smoothies ~ Rise n Shine
campuran mangga, pisang, susu rendah lemak & vanila ice cream


pastu pilih la nk cup yg mana...sbb ni 1st trial
so aku pilih size MIDI 


mcm BOOST JUICE gk , ada byk blender utk blend juice korang


so just byr rm 3.15 shj ...sedap airnye...nanti bole try flavour lain plak 
cz aku ada 1 lg voucher utk redeem


slim plak rs gmbr ni...ke sbb aku minum healthy juice hehehe :)

2 comments:

Sharinginfoz said...

merata-rata ya cari makan dan minum

Mama Aida said...

pernah angan2 dolu2 nk buka kiosk ni.. akhirnya ada dh org buka..msyrkt skrg lebih suka jaga kesihatan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...