Followers MamaTisya

Thursday, May 28, 2015

shopping di Butik Bella Ammara & Radiusite @ Seksyen 7, Shah Alam




kt shah alam mmg byk butik yg buat kita rambang mata :-p
bff aku slalu la shopping sbb opis glenmarie dkt je ngan kawasan sekitar ni kn
aku ni baru je 1st time pegi ...tu pn sbb aku ada meeting kt opis glenmarie


makyong je shopping kt Butik Bella Ammara
aku tumpang posing je..sbb tkde yg berkenan di hati 


lps tu singgah Butik Radiusite plak
kt sini baru ada yg berkenan


lps posing duduk..kita posing berdiri plak :)


ada yg tnye aku bli shawl ke...bkn...
aku bli dress daria mcm dlm gmbr ni
regenye rm 149...ada mcm2 color
bole tgk kt IG dreemika_

2 comments:

eelobor said...

hehehe...buleh doh jadi model situh

adianiez AIDA said...

sgt cantik dress tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...