Followers MamaTisya

Monday, May 18, 2015

menang contest #AnakEmakGigiCantik



actually time aku upload gmbr ni kt instagram bkn utk contest pn
tp ada kwn inform gmbr ni boleh join contest #AnakEmakGigiCantik
tp aku tnye penganjur tkpe ke..sbb ada gmbr ayahnye skali
penganjur kata bole join so aku ltk la hashtag #AnakEmakGigiCantik
tp kena dptkan like yg terbyk...lemah juga bila dgr tp alhamdulillah kalo dh rezeki tk ke mana
gmbr aku menang no 3...yg menang no 1 & 2 tu mmg ratusan org like gmbr mereka
gmbr aku tk smp 100 pn...tq kwn2 yg tlg like


vkend aritu dh p collect adiah kt umh mamaku
ni la adiahnya... tq  DR LEN...penganjur ni mmg Doktor Gigi kt Ganu
so kalo uolss yg kt ganu if nk pegi wat treatment :

Klinik Pergigian Dr Len, 
Chendering,Kuala Terengganu. 
Whatsapp 012-3876051 for any dental enquiries



kasi zoom skit gmbr yg menang ni...


**kemenangan ke-18 utk 2015

7 comments:

Ummu Athiyah Ismail said...

tahniah...cantik2 jer gg sume dlm pic tu :)

nur anis said...

tahniah..:)

syawalsimpsons said...

tahniah kakak....

eelobor said...

hehehe....memang patut menang. semuanya cantik gigi tuh

eima said...

tahniah ....murah rezeki sokmo

Nad MamaZN said...

tahniah! zakwan xleh join contest ni.. pagar dah roboh, kekekeke

Falsya said...

tahniah...sama je senyuman 3 beranak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...