Followers MamaTisya

Thursday, May 28, 2015

Kedai aksesori telefon (Ustaz) ~ murah bagi tau kawan :)


aritu bc kt blog nana psl kedai ni
tagline kedai "murah bagi tau kawan..Mahal bagi tau kami"
sbb murah aku bgtau la kt uolssssss



ada mcm2 aksesori hp kt sini..casing, bateri, 
memorycard, monopod, cable dan mcm2 lg
diorang susun ikut brand hp so senang la korang nk cari
so aku trus la ke rak utk Sony Xperia Z3...








v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
ni la antara brg yg aku bli..aku dh tgk tmpt lain mmg byk gk la beza
memory card 16 GB rm 35, casing Z3 rm 8, 
international adaptor rm 6 & screen protector tempered glass rm 15


lokasi kedai ni kt kota damansara
aku aritu pn guna waze gk

19 comments:

Lea Ismail said...

minggu lepas suami pun g kedai ni beli screen protector n cabel charger bg pone samsung lea. kedia ustaz kan namanya. murah betul barang2 kat kedai ni

Miz Eija said...

salam mama... kat kota damansara kan? dpn uptown... eija pun selalu ke sini... mmg btl2 murah la... hihi

syawalsimpsons said...

aritu tgk kat blog nana pon citer pasai ni kan

idzwa kamaruddin said...

ok fine murah giles!

Jueliza Jamani said...

nanti nak g terjah...

pok bear said...

Salam... Nk tnya kat sini ada buat repair hp ke?

mama tisya said...

pok bear..saya tk pasti

Syahirah Amanina said...

Semua barang ori ke eh ?

Muhammad Izzat Mohd Isa said...

Ada...

kamilsalleh 2 said...

Katabya ada di Gombak, di mana ye alamatnya?

mama tisya said...

kamilsalleh...yg kt gombak tu bkn cawangannye tp konsep nye lebih kurang la murah ...nama kedainya Gadgets World 666 @ Prima Sri Gombak

wan rafidah said...

Kalau kedai ustaz area medan mara digital tu ade repair sekali tak?

Hakim Ahmad said...

Assalam. .nak tukar screen Xperia Z bajet berapa ya. ?

pelangi shuha said...

Bukak pkoi brapaa yaa ???

afiza said...

Kota damansara leh pakai credit cad ke. Nak beli sj4000/5000

ainiey said...

salam,
extenal hardisk ada jual tak, kalau 500gb angaran berapa ye. caw shah alam/klang ada tak

mama tisya said...

utk smua yg bertanya soklan..saya tidak pasti sebab saya bukan owner kedai ni...saya pembeli..sila terjah sendiri kedai ni ye

Unknown said...

Contact nmbr ade x

mama tisya said...

maaf tkde contact number..waze je kalau nk pegi tmpt ni..pasti jumpa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...