Followers MamaTisya

Thursday, May 28, 2015

Kedai aksesori telefon (Ustaz) ~ murah bagi tau kawan :)


aritu bc kt blog nana psl kedai ni
tagline kedai "murah bagi tau kawan..Mahal bagi tau kami"
sbb murah aku bgtau la kt uolssssss



ada mcm2 aksesori hp kt sini..casing, bateri, 
memorycard, monopod, cable dan mcm2 lg
diorang susun ikut brand hp so senang la korang nk cari
so aku trus la ke rak utk Sony Xperia Z3...








v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
ni la antara brg yg aku bli..aku dh tgk tmpt lain mmg byk gk la beza
memory card 16 GB rm 35, casing Z3 rm 8, 
international adaptor rm 6 & screen protector tempered glass rm 15


lokasi kedai ni kt kota damansara
aku aritu pn guna waze gk

17 comments:

  1. minggu lepas suami pun g kedai ni beli screen protector n cabel charger bg pone samsung lea. kedia ustaz kan namanya. murah betul barang2 kat kedai ni

    ReplyDelete
  2. salam mama... kat kota damansara kan? dpn uptown... eija pun selalu ke sini... mmg btl2 murah la... hihi

    ReplyDelete
  3. aritu tgk kat blog nana pon citer pasai ni kan

    ReplyDelete
  4. Salam... Nk tnya kat sini ada buat repair hp ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kedai ustaz area medan mara digital tu ade repair sekali tak?

      Delete
  5. Katabya ada di Gombak, di mana ye alamatnya?

    ReplyDelete
  6. kamilsalleh...yg kt gombak tu bkn cawangannye tp konsep nye lebih kurang la murah ...nama kedainya Gadgets World 666 @ Prima Sri Gombak

    ReplyDelete
  7. Assalam. .nak tukar screen Xperia Z bajet berapa ya. ?

    ReplyDelete
  8. Kota damansara leh pakai credit cad ke. Nak beli sj4000/5000

    ReplyDelete
  9. salam,
    extenal hardisk ada jual tak, kalau 500gb angaran berapa ye. caw shah alam/klang ada tak

    ReplyDelete
  10. utk smua yg bertanya soklan..saya tidak pasti sebab saya bukan owner kedai ni...saya pembeli..sila terjah sendiri kedai ni ye

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...