Followers MamaTisya

Wednesday, May 20, 2015

Kedai Nasi JJ ( Kak Wok) @ TTDI, Shah Alam




aritu aku ada kj kt shah alam so singgah bfast kt Kedai Nasi  JJ ( Kak Wok)
kt TTDI , Shah Alam yg rmi ckp femes ni
kalo time peak mcm lunch time, mmg pjg la org beratur smp ke luar kedai
tp time aku pegi tu bkn peak so tkde la beratur pjg


sila layan diri konsep di sini....
menu nasi kak wok ada gulai ayam + ayam goreng kecik2 & sambal


lps dh order nasi..sila order air plak


then baru la ke kaunter byr trus sebelum mkn
kalo nk extra nasi rm 1.50 tp bg aku portionnye byk


aku pegi ngan adik aku & delisha


time nk order air , tgk rmi plak order air color ijo ni
aku tnye la air apa..rupanya bandung katanye
so amik bandung ijo & milo ais



ni la nasi kak wok rm 5.00 sebungkus...
sebelum ni bc kt blog sharinginfoz rm 4.50 sebungkus tp thn lps die pegi
so ni dh thn baru or lps GST kot dh naik rege :)
portion mmg byk la compare ngan aku mkn kt wangsa maju  & sri gombak


time aku up gmbr kt facebook ,
 ada senior aku komen katanye tokey kedai ni kwn sama tmpt study dlu
rupanye senior aku time study kt mara dlu
 tp tk cam muka time tu...ye la zaman study dlu muka lain skit..dh kawin ni berubah la kn
 kt blkng tu tokeynye yg tgh duduk tudung hitam bersama suaminye bj biru


ari yg sama aku pegi mkn, fasha sandha pn singgah mkn jugak
tp die dtg ptg la...kalo tk, leh selfie :-p
so kalo korang nk more info..sila follow IG Kedai_nasi_jj_ttdi


**utk info uolsss...yg aku dh pernah pegi mkn nasi kak wok byk tmpt tu
diorang tkde kaitan antara satu sama lain tau
cuma nama je sama nasi kak wok tp bkn cawangan yg sama tau
skarang mmg rmi je org jual nasi kak wok ni..cuma sedap or tk je
so korang kena la p try ..tmpt mn yg rs sedap di tekak korang
bg tekak aku takat ni yg aku suka kt wangsa maju & kt shah alam ni

5 comments:

Kakcik Nur said...

Gigih Amy pergi ke semua cawangan dia... :)

♥ ROS ♥ said...

Sedapnyaaaaa.... senang xpayah balik kelate doh.. hihi

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

selalu dgr nasi kak wok ni..ala2 nasi kukus ke mcm mane..hahaha..sian kan tak tau sebab tak pernah rasa..=p

Ägip Steven Filån said...

start kul baper?

Luthien Meneldur said...

8:30 pgi. Lepas asar selalunya nasi dah habis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...