Followers MamaTisya

Friday, May 15, 2015

rezeki goodiesbag bernilai rm 60...tq myNews





aritu tgk kt Fb myNEWS.com.my ada promo ni...
pantang nmpk FREE kn..nk2 plak tmpt nk pegi tu dkt area opis..
so cargas la kn...Wisma Cosway mmg dkt je ngan opis
lunch tu aku & opismate ain pn tk lpskan peluang utk dptknnye
tp time on the way terserempak ngan geng contest 
yg br blk dr Wisma Cosway katanye dh abis kt sana
ingatkan dh tk dpt..rupanye staff mynews soh pegi outlet pavilion..apalg ke pavilion la kita



posing dlu...time ni staff mynews tk smp lg nk bw goodiesbag
yg aku posing ni ziema punya sbb die dh grab kt Wisma Cosway


ni la Ziema yg inform tukar lokasi..
nasibaik terserempak ngan die kn..tkde la penat ke Wisma Cosway :)
time ni die dh grab 2 goodiesbag lps tu kt pavilion grab lg 5 goodiesbag...gigih smp 7 die dpt


hah opismate aku pn dh terjebak sama



ni la antara brg2 yg aku dpt...ada mcm2 brg...
antaranye bodyshop, dettol, dove, perfume dan mcm2 lg
sbb aku bli lebih dr 2 majalah so dpt free 2 voucher juice work
color beg tu ada byk...PINK, BIRU, HIJAU, MERAH...aku pilih PINK...
kena bli mana2 majalah dr Blu Inc cthnye Cosmopolitan, EH, GLAM, BAZAAR 
dan byk lg mcm yg dinyatakan kt Fb myNEWS.com.my
baru la korang bole dpt goodiesbag bernilai rm 60 ni



yg 2 ni aku blikn utk bff jugak


so smlm br bg kt diorang goodiesbag ni

**kemenangan ke-17 utk 2015

7 comments:

syawalsimpsons said...

wah banyak isi dalam dia kak...untung2 la kakak..tahniah

nur anis said...

bestnya..meriah isi dalam tu..

Linda said...

wahh untungnya dear :)

Nad MamaZN said...

bestnya.. mcm2 ada! :)

Sharinginfoz said...

memang bertuah sangat selalu aja dapat hadiah. yang penting rajin kan?

eelobor said...

bertuah lagi....huhuhu

LYAfrina said...

alhamdulillah..tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...