Followers MamaTisya

Tuesday, April 14, 2015

Restoran A.Hassan ~Nasi Ayam Kampung @ TTDI , Shah Alam


ptg smlm aku ada meeting kt opis glenmarie
lunch tu soh bff bw aku mkn ayam kampung
lokasinya kt TTDI, Shah Alam...
ada lg 1 kt seksyen 13 tp bff aku ckp sana pyh parking


cpt je dpt parking & dkt ngan restoran...rezeki makyong tkyh jln jauh kn



ada mcm2 lauk tp menu utama yg femes kt sini AYAM KAMPUNG
makyong tgh nk cedok nasi :)


sempat posing dlu sementara tgu ayam kampung siap di goreng


ayam kampung panas222


nasi 1.50
ayam kampung rm 4.50
sambal ikan bilis kacang rm 1
sirap bandung rm 1.60

ayam kampung panas222 ngan sambal ikan bilis kacang tu...yummmm
alhamdulillah kenyang....actually yg aku tau psl restoran ni yg dkt cheras
rupanya byk cawangannye...ada 13 cawangan kata akak kt cashier
buka dr 10 pagi smp 4.30ptg...tutup hari jumaat
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v


lps abis meeting, jmpa bff jp sebelum blk
bff julia dh nk masuk 6bln..tklama dh nk deliver baby nanti




6 comments:

syawalsimpsons said...

dekat bangi ni pon ada kakak...cawangannya

lieyalatif said...

comel amy n the geng....

peberet restoren lieya ni amy...kat puchong ade, bangi pun ade...desa pinggiran putera pun ade...byk dah cawangan dieorg...lieya kalo mkn ayam wajib 4...budu campur tempoyak...gulai kawah ngan petai hahaahahaha...

Nad MamaZN said...

rasa cm penah makan kt kedai ni.. tp branch putra heights.. tak sure la sama ke idak tp nama kedai dah sama dah tu hehe..
kak jj dah 6 bulan ek.. beza 2 bulan je la ngan saya :)

eima said...

tu dia 13 cawangan hebatnye ... mesti sedap ni kan

Falsya said...

huiiii ayam kampung tuh tempting nyeee..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
waaaaaaaaa
murah la rege ayam kampung satu portion lagu tu kan3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...