Followers MamaTisya

Monday, November 22, 2010

Scrumptious Restaurant


kalo td korang tgk menu yg kami mkn
kalini aku nk share view kt restoran ni plak
temanye MERAH & PUTIH
ala2 english style jugak mcm FullHouse
jom layan....

set utk lunch dr rm 14.90
slalunye kebykn tmpt set lunch ni monday-friday
tp kt sini monday-sunday

gabungan MERAH & PUTIH mmg cantik

byk tmpt leh pilih

kalo rmi2 bole pilih meja yg ni

lampu rambu ramba


english deco

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
jom lyn gmbr model plak :)

ada gaya mcm model tk...
dlu kami bertiga slalu jd model
tp model utk mr. photographer la
tp skarng mr. photographer dh byk dpt job VVIP
so dh tk pandang kami lg:-p
so kami jd model sendiri je la...hehehehe

kt sinki pn comei gk

dlm toilet pn sempt aku snap:-p
nasibaik toilet bowl tu bkn color MERAH :)

dh penat posing kt dlm restoran
kami posing kt luar plak
dh gaya mcm restoran kami plak
suka2 ati je bergmbr...:)
nasibaik tkde org dh time ni
mmg kami je yg tgal
tu psl sakan bergmbr..
nk2 plak kami mmg suka bergmbr

2 mak dara & sorg anak dara
MERAH & HITAM yg cun:-p

set timer je ni

b4 blk sempt lg

tuan umh yg over :)

ada byk lg gmbr..
tp cukup la, kn bosan lak korang tgk
gmbr kami yg sakan berposing :-p



**time lunch tk rmi sgt mayb lokasi restoran ni
agak tersorok ke dlm & org tk prasan sgt
time mlm waiter die ckp rmi org dtg
tp kami suka tk rmi so bole posing mcm2:-p


so saper2 yg nk pegi mkn cni
ni alamatnye:

Scrumptious Restaurant
No 5 Jalan Liew Weng Chee
off Jalan Yap Kwang Seng
K.Lumpur
Tel: 03-21616116


kalo saper tau FullHouse@Jln Yap Kwan Seng
restoran ni belah dlm lg kt ujung
restoran ni dh msk JJCM



15 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantik la restoran nya, sedap mata mendang, sejuk je rasa hati kalo makan ni tak sedar tup2 dah habis makanan. wah datin2 wannabe pun amik peluang berposing mosing ek...

Nana said...

ni dekat ngan fullhouse kan?
sebab penah nampak
hehe
bagus tol ada org dah penah mkn sini
bole la usha2 dlu sebelum g kan

noor said...

wah lawa ler restoran nih..merah + putih i like

julia said...

mmg best lah g makan2 ari tu, ber3 je dlm restoran tu, mmg leh posing sakan lah hah...nak kena g lagi lah rasanya :)

Sidratul Muntaha said...

gambo jamban ko amik sekali amy?!
ehehehe

zura@iwan said...

wahhh cantek restoran ni ek...merah & putih...uols pon pakai sm tema ek..merah + hitam..hehe...

SyaNa said...

over ok siap panjat
hahaa

mama rifQy said...

eh eh..sangat la chanteq restoran iniiiiiiiiiiiiiiiiii!!

cyanamoose said...

wahh.. menariknya!!! makanan ok ker? sibuk posing smp lupa cite makan2.. hehe. sama tema plak tu.. uols mmg best ar. :)

e.l.i.z.@ said...

lawa sungguh restoran nih..jadi po dining room kt umoh la pulok ehhehe

Aku...Dia....&...Kamu said...

wah ni memang purposely pakai baju merah yer...sbb nak lunch kat situ....napa x der gambo menunyer..

ibuayahdamia said...

memang cantik betullah.....serius..terpukau jap tgk restoran ni....cantik dekorasi nya..

ibuayahdamia said...

lupa lak...hamboi..hamboi....bukan main model hitam merah posing yer...dah macam rumah sendiri pun yer...ekekek

mama tisya said...

pd yg tnye mn menu nye, ni sure tk bc btul2 ni tk pn terleps entry b4 ni..menu kt restoran ni ada kt link ini http://mamatisya.blogspot.com/2010/11/merah-itu-menawan.html

InaAchik said...

cantik!!!
halal x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...