Followers MamaTisya

Thursday, November 4, 2010

lunchdate ngan PENGAPIT


lunch td aku kuar ngan PENGAPIT aku
dh alang2 opis dkt so bole la lunch together2

menu nye mcm magazine

pengapit aku FAZ tgh belek2 menu apa yg menarik

actually ada sorg lg PENGAPIT aku
tp tkdpt contact lak... so berdua je la dating
actually FAZ tgh peknen dlm 3bln++ tk silap
setelah 2x gugur..so harap kalini die ok smp bersalin
tu psl nmpk die pucat & letih skit...

vanilla dragon fruit blended rm9.90
iced lemon tea rm 4.90

chicken chop
rm 16.90

chicken tenderloin
rm 19.90

aku punye sedap sgttt..nk2 yg biji2 tu...slurrrpppsss

nasibaik mak buyung bole mkn mcm2
tkde muntah2 sgt

jemput mkn ye kwn2:-p

dessert - cream puff with choc..sedap
rm 9.90



**nanti aku update gmbr view kt restoran ni..cantik sgt..i likeeee
td nk upload tk sempt cz opis kn blok bila dh kul 2pm...huhuhuhu
nasibaik sempt upload skit utk entry ni.....



16 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sedapnya makanan lunch amy...ala ari ni terlepas citer la pagi tadi pi outstation...

julia said...

ah2 sdp nya lunch ko nyah...chicken chop tu mcm best je....nanti bawa aku g sini weh hehehehe....ramai org tak kat sini...tp tgk mcm kosong je, leh lah snap gmbr byk2 hah :)ni u pengapit ko yg ko jumpa kat klcc ari tu ke ?

Hezesuze said...

aduaaiaii terliuh dah nie amy....desert tu xtahan weols tgok huhu

Nana said...

owh tau restoran ni mmg ni antara tmpt yg kita tingin nk try makan
masa jalan2 nk g jalan tun razak melalui public bank kt klcc tu perasan restoran ni mmg lawa kan tmpt ni ada tgk kawan amrul post gambo kt pesbuk makan kt sini

momguess said...

makan kat sini mmg sedap
lps tu deco die sgt2 cantik
aku selalu g yg kat giza kd

ieda said...

sedappnyaaaaaaaaa .. specially cream puff tuuu :)
dah lama akak x makan :)

aYu said...

pearl dalam iceblanded yg biji2 tu mmmg sedap~

AyuArjuna BiGoshh said...

mama tisya kat ne restoran ni ya...nak try la

notti netti said...

oke set. nextweek kita ngedate kat situ.

Mama Zharfan said...

me dtg blog u ni asyik meleleh air liur me heheh nampak sgt sedap tu...

firahadifa said...

sedap gile dessert dia.. sal la ko x discover tempat nie ama aku ade... adeii

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

aduh...nampak ko punya makanan kan amy...terus jadi lapar balik..padahal baru lepas dinner nie.

nampak class ler restoran tu amy...

Farra Dhelina said...

suka tgok cara akk review makan2...nmpk semua menyelerakan la kak hehe

mama_umar_maryam said...

siyes aku suke rest kaler putih2 nih..air ko mmg nmpk sodap

tiefazatie said...

sis!best gle nie!adeh...nak gak!hihi

[-suziey-] said...

best giler cream puff choc tu..lazat2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...