Followers MamaTisya

Tuesday, January 14, 2014

Homestay Regalia Studio @Kuala Lumpur yang murah ...sape nk stay sini???


korang pernah dgr ke homestay murah kt KL ni???
aku pn tk pernah dgr...slalunya homestay ni mesti yg luar KL kn
tp lps aku bc kt blog Eyriqazz .....die bw family stay
kt Homestay Regalia Studio yg terletak dlm bandar KL
rs mcm nk booking jugak sbb tkpyh pegi jauh2..
slalunya homestay ni mesti yg luar KL kn
tp jgn riso....kt KL pn bole dpt homestay yg murah lg menarik ni

slalunya homestay mesti ada ruang dapur, ruang tamu, mesin basuh, ruang tido
so kelengkapan tu smua mmg ada disediakan di Homestay Regalia Studio
ruang dapur yg lengkap ngan peralatan...so nk masak yg simple2 pn senang
katil plak ada disediakan size single & double..kalo yg ada baby ada disediakan babycot
mesin basuh, iron turut disediakan


antara kemudahana lain yg disediakan sepeti playground utk kids,
laundry, gym, surau, bilik steam, mini market & tmpt main squash
dan tk lupa jugak dilengkapi CCTV & kawalan security 24 jam



yg paling best & teruja bila tgk ada 2 swimming pool kt Homestay Regalia Studio
bdk2 kalo nmpk swimming pool mmg suka sgt la kn
berendam la smp lebam kn..termasuk la anak aku si tisya
jrg homestay ada swimmingpool smp 2 camni..dh la murah kn...saper tk suka ye tk....
sure rmi yg tk sbr nk pegi kt tingkat 37 utk menikmati view yg cantik dr infinity pool tu

ok korang nk tau tk brp ratenye.....rasanya rmi yg mampu utk menginap di sini

Weekdays (Isnin sehingga Khamis) – RM150 semalam 
Weekends (Jumaat sehingga Ahad) – RM180 semalam

Bagi yang berminat nak menginap di sini, bolehla refer
 Fanpage Homestay Regalia Studio untuk info lanjut or e-mail di roomshortstay@gmail.com 

Homestay Regalia Suite
 Regalia Service Apartment Jalan Kuching, 
51200 Kuala Lumpur

 Lokasinya yang agak strategik dan berdekatan
 dengan kemudahan public transport dan tempat2 menarik sekitar KL 

gmbr2 yg menarik ini dr Fanpage Homestay Regalia Studio & blog Eyriqazz



**********************************************************


kenapa aku nakkkk sgttttt menginap kt Homestay Regalia Studio:-

anak dara kesayangan dok request nk tdo hotel & mandi swimmingpool
cz cuti sekolah aritu mmg tkde bw p bercuti mana2
sbb lebihkn budget utk persiapan sekolah...
almaklum la baru nk masuk darjah 1...
so byk jugak pembelanjaan disebabkn itu juga kami tk pegi bercuti ke mana2...
kalo dpt pegi sini, sure mandi smp kecut2 tgn tu :-p

utk aku juga cz dh lama tk p bercuti tgh stress dgn kj yg masih menunggu surat utk berpindah opis...
lokasi opis yg akan berpindah dgrnya jauhhhhhh dr KL...
kalau lah aku berpeluang utk menikmati
percutian 2H1M di Homestay Regalia Studio alangkah indahnya .....
so kalo aku terpaksa pindah ke lokasi jauhhhhhhhhhh sure akan terkenang2 tmpt ni
so mmg aku perlukn tmpt yg bole menenangkn fikiran utk seketika
dpt lepak kt skypool tgk view klcc...alangkah bahagianya hidup

dan yg terakhir aku nk bw hubbyku menikmati percutian ini...
disebabkan smlm hubbyku kena admit di hospital pusrawi
 kerana sakit kaki dan masih blum discharge lg...
dgn harapan bila die dh sihat sepenuhnya bole la rehatkan diri
di Homestay Regalia Studio yg hanya terletak di KL
so tkpyh pegi jauh2 utk masa yg terdekat ini...
lgpn die tgh sakit kaki so Homestay Regalia Studio adalah pilihan yg tepat sekali :)
smoga ada rezeki kami utk menginap 2H1M di Homestay Regalia Studio :)

6 comments:

NinaAz said...

nina igt mahal smpai 300. sekali tgk akak tulis 150. mcm xcayaaaaa! waaa~

Nad MamaZN said...

gud luck kak! :)

Zura@Iwan said...

good luck amy..
sm2 kita tggu sapa yg kena..hikss

syawalsimpsons said...

gud luck kakak...

mummy_ayu said...

good luck..memang cantik la..

Eyriqazz said...

thanks sis sudi join..quite nice entry....makin susah saya nak pilih pemenang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...