Followers MamaTisya

Tuesday, January 21, 2014

Bantuan Khas Awal Persekolahan 1Malaysia Tahun 2014...alhamdulillah RM 100 dh dpt:)


so esoknya 16 Jan tisya bw blk surat utk parent dtg collect duit rm 100 pd 20 Jan (smlm)

saper yg layak utk dpt rm100???
Murid atau pelajar yang layak menerima bantuan tersebut 
mesti berstatus warganegara Malaysia, 
bersekolah kerajaan dan sekolah bantuan, 
murid Tahun 1 hingga Tingkatan 5
 atau setaraf dengannya bagi persekolahan tahun 2014 

gmbr dr google


alhamdulillah smlm hubbyku dh p collect rm100
cousin aku ckp kt sek klate kena dgr ceramah dlu b4 dpt duit ni
aku tnye hubbyku smlm tkde plak...dtg jumpa cikgu kt kelas lps tu trus dpt duit rm 100


korang yg ank msk sek rendh or sek menengah..
dh p collect rm100??

8 comments:

Chekgu Azrine said...

Sekolah kami inshaAllah dlm minggu ni..

Mama Mya said...

Sekolah Mya,yang dapat hanya untuk murid tahun 2-6 sahaja... yg tahun 1 dia kata akan diberitahu kelak....

Nadine said...

alhamdulillahh...rezeki :)

el said...

smlm dah dpt surat
so rini en. huby nak pi amek
alhamdulilah

attyfir said...

alhamdulillah kty dah amik semalam .
dah guna utk bayaran tuisyen :)
nasib takde kena ceramah ke apa..
dtg..terus g ambil kt cikgu kelas.

Zura@Iwan said...

alhamdulillah..
kerajaan membantu juga kan
kalau ank ada ramai..5org ke
dpt la rm500 kan?
rezeki2..

mummy_ayu said...

sekolah Ian esok..kul 12 plak tu.emm..minta ayah aku amikkan jer la..tu pun kalau boleh sbb dlm surat mention ibu or bapa jer

Ibu Lala said...

Thn lps ada ceramah gak. Tp thn ni x de pulak. Smlm dah ambik utk yg thn 2. Hari ni collect utk thn 4 pulak. Hr ni ayh dorang la pulak pi collect sbb x larat dah nak ulang alik. Lps tu kena blk opis balik. Cukupla marathon smlm je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...