Followers MamaTisya

Monday, January 27, 2014

beli rumah ada swimming pool


blk dr tgk baby Dhiya Az-Zahra
singgah wangsa walk...
pastu nmpk ada booth psl umh ni kn
teruja tisya tgk umh ni sbb ada swimming pool kn
die mmg slalu ckp nk umh ada swimming pool...kemain demand kn



umh ni 3 tingkat..kt area Kemensah.... rege umh ni 1.77 juta
mampu tgk je la kn...nk bli umh juta2 ni idok ler
tp ada 2 org kwn aku dh bli umh bernilai jutaan...tumpang happy
tklama lg wat housewarming jgn lupa jemput...:)


 
  tisya ckp..."mama bli la rumah ni..."
aku tnye die..."byk ke duit icha nk bli rumah mcm ni..."
die jwb..."mama guna la duit raya icha yg dlm bank "
amboi2 ingt bli umh mcm bli mainan...xtau umh tu rege juta22222:-p
bli rumah mainan BARBIE bole ler:-p

 
kusyuk dok belek pamplet psl umh swimming pool tu
mmg kalo lalu area umh mcm condo je 
sure die ckp...mama nk umh mcm ni sbb ada swimming pool 

korang suka tk umh ada swimming pool???

8 comments:

attyfir said...

itulah takut tgk harga rumah skrg..mencecah juta ringgit

Jueliza Jamani said...

nak beli umah ratus2 ribu pun dah sesak nafas.. ni nak beli juta2.. memang mati dulu.. hahahha

Nad MamaZN said...

Ciknad pakai pool plastik pam angin tu je tisya :)

siti said...

kak oiii haritu ct pi situ, tapi xde org layan!! huuuu sadis

Zura@Iwan said...

berjuta2 rumah banglo skrg
kalau siap swimming pool tu mahal kan

ak kalau umah tk de swimming pool pon tk per kot..hehe..

Falsya said...

nasib baik umah makcik2 qisya ade pool..boleh terjah sane jer..hehe

Chekgu Azrine said...

bukan tak suka..tapi rasa macam kurang bermasyarakat sikit la kan??

tp sakng rumah condo apartment pun dah mahal la..nak cari rumah besar kena cari area ulu..huhu

Ibu Lala said...

Budak budak ni asal rumah ada pool je eksaited.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...