Followers MamaTisya

Monday, January 20, 2014

PastryVille @Wisma UOA



kt area opis ada kedai roti baru buka aritu
sempat la 2kali aku singgah bli
bff aku yg start bli dlu...katanye sedap
selain roti ada gk pastries , kek, menu western...
ala2 mcm secret recipe la lebihkurang konsepnya


kali pertama aku bli roti choc lollipop rm 3.80...sedap...geboooo
bff aku bli choc pillow rm 4.20...ain plak bli roti oreo rm 3.80


kali ke-2 aku nk try choc pillow bila nmpk sign top selling no 1
nasibaik sempat aku bli cz licin hah...pastu lg 1 fav aku gk choc lollipop

ada beberapa outlet gk..antaranya kt hartamas, curve, subang parade & wangsawalk
yg aku p ni kt UOA dkt area opis aku
nexttime ada kesempatan bole try menu western lak

7 comments:

Chekgu Azrine said...

sure sedap nih..

Cho Zila said...

nama kedai dah sedap.. kalau dekat memang nak mencuba rasanya...

Zura@Iwan said...

mmg nmpk cm sedap la..
ko kata sedap..sure la sedap kan..ehhe

Ann@zanyra said...

wangsawalk?xperasan lak..leh try ni nnti..

~ana~ said...

argh...terliur nya....

nurin khairi said...

Salam kenal. Baru discover jugak pastryville kt uoa ni. Harga dia not bad- i like cream puff 4 ketul rm 10

pinkjambu said...

aku dah try kat wangsa walk, tak tau org lain, tapi pada aku amat menduka citakan, tempat cantik sayang sekali, PR xbagus, makanan xsedap! kemain budak tu tya nk kasik rate brp star, aku kabo, ntah la, xtau akak nk kasik bape star, masuk2 pon ko xadvise aku nk dok mana semua, eeii series first and last!

tp mungkin dah lama2 nih, makin bagus diaorg punya serve..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...