Followers MamaTisya

Thursday, January 9, 2014

last lunch with BFF @Bumbu Desa. KLCC


penutup 2013 aritu mmg merupakan last lunch ngan bff
cz start 2014 mmg time lunch aku blk amik tisya kn
so mmg tk lunch dh la..jmpa pn time bfast je


lps2 ni tkde dh la gmbr2 mkn bff ...huhu


es cendol rm 9.50 & jus melon rm 10.50


gulai asam ikan patin rm 11.50


nasi utk 3 org rm 6.60


tempe mendoan rm 6.50


gulai ayam padang rm 12.60


ayam bakar rm 11.50

thn ni genap 12thn kami berkawan
tp thn 2014 rsnye ada yg bw haluan masing2...huhu

7 comments:

Ayu azmir said...

yum yum yum sedap nye 3 sekawan ni makan...

Zura@Iwan said...

ala..
sure sedih kan
tp tk per..
still akn bertemu lg...

masing2 ada commitment kan..

Sidratul Muntaha said...

lepas ni dah tak berjimbaan mcm selalu.
tak berjongos2 mcm selalu

syawalsimpsons said...

akak lepas ni susah la nak nampak muka bertiga dengan menu2 best kat blog ni kan...

Chekgu Azrine said...

La..lps ni xbykla gmbr2 mkn lunch ek..

amiey lee said...

Huhu alahaiii sedehnyaaa dah 12 tahun lamanyaa.... aku pun sama..kawan.aku.amoy dah kna buat operation so aku kna mkn ngan memeber lain sbb tak sama dah shift :(

Ibu Lala said...

Ooo mmg tgh hr blk ambik tisya ke. Pastu masuk opis blk ye. Senang klw ada pking kat opis. Brp rate sebulan. Kat kl sentral ni x de paking. Kena la naik public transport. Rs cam nk tuko.keje lak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...