Followers MamaTisya

Friday, January 17, 2014

lastday layan SEAFOOD

sambung lg citer sabah...last day kt sabah dinner seafood
kalini pemborong bw tmpt lain plak
lupa plak namanya tmptnya
tmptnya ekslusif skit dr Restoran Sri Titingan
cz ada bilik khas & berhawa dingin
kami smp makanan mmg dh dihidangkan...
mcm tau2 je kami tgh lpr kn..so apa lg...jom makan


time aku tgk menu ni...baru je kuar JJCM tp lupa restoran apa
tgk2 kt sabah aku bole rs...yg bulat tu dr keladi ala2 bakul 
dlm tu ada ayam masak gajus


sayur manis fav aku ni


sotong celop tepung


ikan masak sos mangga


butter prawn


sharkfin soup


mkn panas2...yummmm


ikan masak stim



muka dh mok2..mkn je kn...:-p


biasanya diorang minum teh cina panas...
aku ni tkleh minum so order jus...watermelon & fresh orange


dessert sedap...puding kelapa kot

alhamdulillah kenyang....tq pd pemborong yg blanje dinner mlmtu
blk hotel trus lena...zzzzzzzzz....


3 comments:

NinaAz said...

dlm byk2, nina tergoda kt sayur :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

syawalsimpsons said...

nak try jugak la sayur manis tu..kat sini ada jual kan...nak try masak..kikkkiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...