Followers MamaTisya

Thursday, January 30, 2014

tgk wayang tanpa mama


jarang2 berlaku tp sebelum ni xsilap dh 2x tisya p tgk wyg tanpa aku
 aritu hubbyku cuti & tisya lak beriya nk tgk FROZEN
actually sabtu dh pegi tp show hanya ptg je..
kami smp kt TGV Wangsa Walk dh mlm cz dr nilai ada busday party
sudahnya hubbyku bw tisya p tgk ari isnin 
cz katanye takut citer ni dh nk abis sbb since nov lg kn
tp dec baru nk p tgk...aku pn tringin nk tgk sbb rmi ckp best
sudahnya tk tgk ler..dh tisya p berdua je ngan ayahnye


aku tgk kt website TGV cite FROZEN ni still ada lg tayangan tp tk smua tmpt la
lama btul still ada lg..ni dh end jan...slalunya cite dlm 3weeks je lps tu dh cite lain
kalo aku tau lama mcm ni..pttnye depa tgu la aku kn tgk sama2:-p
aku blk kj ptg tu, kemain tisya cite die p tgk wyg ngan ayah die..saje nk bg aku jelos!


gmbr time tgk FROZEN tkde...
aritu time kt TGV 1 Utama ada gmbr ni...tisya soh snap gmbr die
pastu bole die ckp lagi..."kesian mama, tk tgk citer ni...icha pegi dgn ayah tau..." 
saje kn nk bg aku jelos lg :-p

pastu ada plak poster ni
die request..nk tgk citer ni...aku ckp coming soon...
thn 2014 ni tk p tgk wyg lg


2 comments:

Tihara said...

dah lama teringin nak tengok cerita ni :)

Sharinginfoz said...

Tak sempat tgk citer ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...