Followers MamaTisya

Thursday, January 9, 2014

tempah Sticker Nama


lastminit p cr tmpt nk tempah sticker nama 
beberapa ari b4 buka sek aritu
nk lekat kt peralatan sek tisya 

 rm 15 utk 100pcs...tp bila dh siap, 
blk umh aku kira lebih diorang print..lebih kurang 110pcs
suka la tisya cz die pilih gmbr princess ni
ingat nanti nk wat cop gk...kt buku tulis aku tampal gk sticker ni
ada kwn aku ckp kot cikgu tk bg sbb colorful kn
tp bdk baru darjah 1 ok kot..so next year tempah cop nama la plak
kasi semangat kt die nk blajar..tu die pilih gmbr princess ni...
tk abis2 feeling2 mcm princess

ni la kedai tmpt aku tempah sticker nama
dkt area wangsa melawati...opposite ngan Manjaku
3hari baru siap cz tmpt aku tempah ni die antar tmpt lain..
tu amik masa ....ada kwn aku inform kt giant batu caves bole siap trus

**time tempah tk tulis nama kelas sbb kelas akan bertukar nanti lps exam ...
tu psl tulis nama je kt sticker tu


5 comments:

el said...

comey sticker tu
mcm best je nak wat kat danish
ermm xtaruh nama kelas ke my

Sidratul Muntaha said...

aku thun depan la kot tuk aqil tpi tempah cop jelah.
nama pun panjng
ahaha
lenguh nk tulis sebijik2
klu kat sticker ni kat giant batu aku pnh tempah
tak ingat bape rega dia

:: Mrs.Eady :: said...

good idea!

Cik Puan Rara said...

rara beli kt kawan.yg plain.0.05sen je satu.hehe

syawalsimpsons said...

cantik stiker ye kakak..saya pon ada buat untuk izz n syawal kat taska ni...senang tu semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...