Followers MamaTisya

Wednesday, January 29, 2014

mmg best tgk wyg thru Beanieplex @TGV 1 Utama

lps lunch kt Thailand...kami ke one utama nk tgk wyg
dlu aku pernah update psl BEANIEPLEX bln dec 2012
lps sethn akhirnya bln dec 2013 baru try pegi
mmg best cz rs mcm tgk kt rumah sbb bole baring2 kn


ni la view dlm wyg BEANIEPLEX....gmbr dr website tgv.....ada 5 rows & 20 seats saje
aritu aku dpt seat tepi & row ke-2 dr dpn sbb dh full.....rmi gk org tgk even rege die mhl


kalo nk bli tiket BEANIEPLEX.......mmg ada kaunter khas
utk BEANIEPLEX tk smua movie ada tau...aritu ada movie The Hobbit je
ikutkn aku xminat citer ni tp hubbyku suka...so layan je la



citer ni lama gk hampir 3jam...kiranya berbaloi la tgk wyg thru BEANIEPLEX 
if cite tu pjg kn...aku mmg sempat la lelap...hehe
skali skala bole la layan kt BEANIEPLEX ni sbb tiket mhl kn
normal seat rm 44...kitorang amik twin seat rm46 
rm 46 utk 3 org tau


citer The Hobbit ni mmg xminat sbb pernah tgk yg 1st dlu pn ngantuk
tp yg 2nd ni ok skit dr yg 1st dlu tp aku tetap lelap gk:-p



bila dh nyala kt BEANIEPLEX ...........baru la bole masuk



antara gmbr yg sempat snap dlm BEANIEPLEX 
mula2 aku ingt ada bantal & slimut...rupanya ada 2 beanbag beso
so kita duduk atas tu sambil adjust keselesaan
mmg wat mcm umh sdiri sbb bole baring kn...kalo time ngantuk..comfirm tdo nyenyak...:-p
aku tgk rmi couple dlm wyg thru BEANIEPLEX....kami je yg bw ank


so kalo korang nk try BEANIEPLEX 
kt kl ni ada kt TGV 1Utama & TGV Sunway Pyramid saje
kalo luar kl ada kt TGV 1st Avenue (Penang), TGV Tebrau City (JB) & TGV Bukit Indah (JB) je

12 comments:

juelee said...

ritu masa peknen tengok gak beaniflex ni, habi ajak g try tapi bila tengok rege kita terus takmo hihihi.. mahai sangat... ni dah ada baby lagi la malas nak gi..

tapi macam selesa kan? aada bantal tu memang sedap la tido...

Mama Zharfan said...

wahh mahalnya..RM46 per ticket ker? so double seat tu = RM92 lah yer?

Ann said...

oo..beanbag je..tp mcm best je..kalau harga tiket camtu kene tgk time cte yg menarik la kalau tak, wyg tgk kte..heheh

Nory Zoulkefle said...

mahal tapi berbaloi, siap boleh baring2 lagi kan...hehehe

LydSunshine said...

menarik ni. Sorang 46rm ke? Kanak2 sama gak ke?

LydSunshine said...

okay, tolong abaikan komen memula tadi. Nampak sgt baca tapi tak digest. 46 utk 3 org. Boleh layan lagi la. Ingatkan 46 sorang.

Tihara said...

boleh tahan jugak harga tiketnya :)

::NureeN:: said...

perghhh mmg selesalah....
mmmm... couple byk ek.. hehee

AyuArjuna BiGoshh said...

mhl tu agaknya....

Nana said...

tgh puasa tgk wayang skang ni hahah
dah lama tak g tgk wayang
xde keberanian lg nk bawa darwish
mia dulu umur 6 bln dh bawa g wayang

Cik Nadz said...

quite pricey, maybe sbb mende baru kannn..takde persaingan. tp rsa mcm nak try jgk!hee

visit me back: http://cikerza.blogspot.com/2014/01/sticky-post-shawl-for-sale-2014.html

Zura@Iwan said...

tingin gk nie..
kt 1st avenue ada ye?

bleh la..kdg2 gi gk mall tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...