Followers MamaTisya

Friday, January 10, 2014

10.01.2014


arini genap 12 thn dh aku kj kt BERNAS
rs mcm baru lg...mmg company paling lama aku pernah kj
tp thn 2014 ni mcm2 berita yg tk brp sedap di dgr...huhuhu
ptg smlm pn byk rumors yg di dgr....nk wat keputusan kena tgu surat dlu
certain dept dh dpt surat :( :( :( apa2pn yg berlaku...life must go on...
jom layan gmbr2 antara event yg aku join sepanjang bekerja di  BERNAS
actually ada byk lg ...tp ni antara sebahagiannya



kalo majlis hari raya mmg best la...kt hotel je kn..
annual dinner pn pernah jugak pegi berdua ngan hubby...anak tkleh bw


kalo aktiviti mcm sukan ni...slalunya aku join bowling je la...
futsal dlu ada main tp sejak sakit tulang belakang mmg tk main la


outstation, seminar & mkn2 sejak bertukar dept mmg byk sgt la...
tu psl berat naik je kn...asyik mkn22222...hehe
tp thn 2014 ni turun skit la cz penat uruskn ank sekolah:-p

thn ni pn schedule utk outstation dh ada smp ujung thn...
tp tktau la camner kn bila dpt surat nanti...kot2 schedule tu berubah...wait & see......


7 comments:

amiey lee said...

Semalam try buka pos lagi satu tak berjaya.. apa2 wish all.d.best ok..bukan senang nk bertahan lama.ngan sesebuah company

Rizziela said...

Dapat naik pangkat ker?

syawalsimpsons said...

moga ada yang terbaik buat akak yee

attyfir said...

Semoga yang terbaik saja utk 2014 nie

anna hashim said...

sedih gak dengar tu..tp xpe kak, tawakkal jerk..insyaallah klu ada rezeki x kemana..

anak Wan Salleh said...

amy, apa-apa, hidup kene teruskan.. i hope they value ur 12 years..

Ibu Lala said...

Tak sabar nak tgu apa cerita selanjutnya. Bersabar ye dear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...