Followers MamaTisya

Friday, May 16, 2014

beli tudung Aidijuma secara online & lokasi Aidijuma Concept Store seluruh Malaysia


nk share ngan uolss yg nk bli tudung aidijuma tp tktau mana lokasi
ni senarai lokasi Aidijuma Concept Store seluruh Malaysia
so yg mana berdekatan ngan anda...sila la pegi time sales nanti







kalo korang terlepas design tudung aidijuma time sales,
 korang bole bli secara online kt link di bawah:

tp diingatkan, harga tudung bli secara online 
akan jd mhl berganda2222 if design tu dh tk kuar
so hrp maklum...kalo bole, korang p la Aidijuma Concept Store 
 yg aku senarai kn kt atas tu time sales


if nk tau apa2 info & design baru yg akan kuar bole follow

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
meh layan sebahagian gmbr aku ngan bff julia bertudung Aidijuma
bff julia dh byk koleksi...aku baru mengumpul skit2
byk white label dr black label


pasni tkde dh la gmbr berdua cz start isnin dept nya dh berpindah...huhu

7 comments:

Nad MamaZN said...

adoi bestnya tgk dah byk koleksi
btul kak, saya tgk kt fan page dia ada tudung yg tak kluar dh design tu dia nak jual ratus2! tak sangka btul...
sy pun bru tau wl ngan bl tu apa hahaha
rupanya white label, black label..
nampak gaya lokasi terdekat kami bukit jelutong tu la kot..
tq kak share info ni :)

Ayu azmir said...

cantik cantik semuanya....

Chekgu Azrine said...

Dah order 2 dah kt ig aidijuma tu..yeahh..isnin nti kot dpt..mmg dah lama nk bli online tp xthu nk bli kt mana..huhu

Tina Othman said...

gigih printscreen ye amy

aj tiap minggu keluar design baru, pitam

Qhairunisha Mohd Khalid said...

saya baru lah nak berjinak jinak dengan tudung adijuma ni.....tgh mencari cari mana yang berkenan di hati... huhuhu....

Siti Mariam Mohd Yusof said...

Me too Qhairunisah...br berjinak-jinak dgn AJ..selalu rembat akk punya je...sbb rasa mcm biasa jer...tp bila dah pakai..rasa best pulak...So,I pon skrang dah start cari n beli yg mana berkenan di hati..hehehe

Siti Mariam Mohd Yusof said...

Me too Qhairunisah...br berjinak-jinak dgn AJ..selalu rembat kakak punya..Now, I beli sendiri coz best pulak pakai AJ...senang nak pakai..;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...