Followers MamaTisya

Wednesday, May 28, 2014

Tisya obses dengan FROZEN


anak dara sorg ni sejak tgk FROZEN...mmg slalu sgt la cite psl Princess Elsa
tp bila dh jd fenomena FROZEN ni...so aku tau la skit2
sbb blum berkesempatan nk tgk full movie ni
tp lagu Let It Goooooo slalu sgt la dgr cz tisya suka nyanyi


ni siap pki towel pastu pki lipstik neneknya...feeling2 Princess Elsa...sbr je la
dh la time ni aku tgh bz iron bj...die soh amik video nk nyanyi bagai
aku ckp...mama snap gmbr je...muncong kejap sbb mama tknk layan die nyanyi


hasil lukisan tisya...kemain Princess Elsa pki blusher & bulu mata :-p


ni pn sama...lps mandi , die siap berhias bagai ngan crown, rantai, gelang...layan kn aje 
pastu nyanyi lagu Let It Goooooo
ari2 mmg tk sah kalo tk nyanyi.....sbr je la


aritu kt opis dpt cookies FROZEN ni
tk sbr nk bg tisya tgk ...sure die excited kn
ada gmbr Princess Elsa & Anna


blk dr sekolah...tunjuk kt die cookies tu...kemain sengih
sayang katanye nk mkn cookies FROZEN...


ni die install game FROZEN....suka tul main game


brp juta kali ntah dok layan citer FROZEN
aku pn tk sempat tgk full lg citer ni....


rata2 kalo saper2 ada ank gegurl sure suka ngan FROZEN
aku pn dh order dress & pjamas FROZEN utk anak dara ni
aku tk brp suka nk bli online sbb aku lebih suka tgk & pegang brg yg nk di bli
tp disebabkn FROZEN ni blum lg smp kt msia
mmg dr overseas kn...so mmg kena bli online la
hrp2 materialnya okla kn..kdg2 tgk gmbr cantik tp bila dpt tk cantik
tisya tk sbr tgu dress & pjamas tu

7 comments:

Sidratul Muntaha said...

ehehe..
frozen frozen..
ara pun sama
kemaruk

msredcheesecake said...

akk pon suka citer frozen ni... tapi takdelah bersiap ala2 princess elsa...hhaaa.. anak dara ni suka melaram ni

mami uyun said...

haha... dania pon sama... suka sangat dengan lagu let it gooo... sampai amik kain yang buat key tue.. tah apa nama tah.. buat macam tisya tue..
uyun pon akhirnya terjebak beli dress frozen.. dania sampai sekarang tanya mana baju tue? lambat lagi kot.. huhu.

Nad MamaZN said...

sape ada gegurl mmg suka frozen ni kot kan
ehhh sape ada boboi pun sma jek hehe

Nana said...

ha game je kita tak dload lagi
mia tak tau kot ada game frozen haha
xsaba plak tgu baju frozen sampai

idayu096 said...

Anak sy yg boboi pun suke tgk cite ni...siao tiru gaya dalam tu..tp xde la pakai mcm tisya....hehehe

elly nadyra said...

haaaaaaaaaaaa sebijik perangai anak aku
letak towel tu
pastu nyanyi2
ngan tangan2 gerak2 sana sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...