Followers MamaTisya

Thursday, May 29, 2014

Kacang Masin MAS packaging baru


thn ni baru 2x aku fly
aritu outstation ke Sarawak & Terengganu
time ke Sarawak aritu tkde dpt kacang masin sbb perjalanan lebih dr 1jam
biasa perjalanan kurang dr 1jam dpt kacang masin ni
so time aku ke Terengganu aritu dpt la kacang masin


 packaging kacang masin dh baru...ni la rupanya
tk sure sejak bila dh tukar packaging baru
cz last aku outstation ke Kelantan Sept 2013...still packaging lama


model kacang masin MAS packaging baru :-p


 
tp skarang air guava pink tu tkde dh...aku suka yg tu
skarang jus oren & apple je ada...kdg2 aku minta coke

3 comments:

~Beb~ said...

xbest.. kering! suke yg kama.. bminyak sket. ahaks

Queen said...

haah.. dah tukar..

ada mak yang sama2 hantar anak kat BS tu.. die kerja MAS katanya..
haritu die bagi banyaak kacang yang peket lama tu..
=P

katanya perabih stok sbb skang dah nak kuar baru

syawalsimpsons said...

teringat zaman saya naik flight kursus kat kuantan dolu..lama dah kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...