Followers MamaTisya

Tuesday, May 27, 2014

layan Maggie di kala ujan mmg yummmmmmmmm


kalo ujan...dpt mkn maggie mmg nikmat kn
aritu ujan lebatttttt so ada maggie BIG Kari
jom ler try...1st time mkn yg BIG ni
hubbyku la yg start bli...katanye mkn yg BIG leh jd Aaron Aziz :-p
sbb kn Aaron Aziz duta maggie BIG kn...hehe


bg aku maggie BIG  ni byk dr pek yg biasa tu
slalunye lelaki mesti mkn byk tp kalo lprrrrr sesuai la mkn yg BIG ni
sbb aku aritu tk dinner pastu esok pg tu mkn maggie BIG Kari ni, mmg licin la
tp kalo tk lpr mkn yg pek biasa tu pn dh cukup

4 comments:

Nad MamaZN said...

adoi kak..berkeriuk perut saya tgk maggi ni hehehe

FARAH deeb said...

Betul. haritu dok buat keje sampai lupe tak lunch pastu dh ptg tak lalu la plak nak makan nasik so masak la mee kari BIG ni baru bleh habeh. Kalau makan time separa kenyang memang tak dapek ler hiuhiu... Jemput singgah: Dulu lain, sekarang lain.. Iye ke?

Delimasari said...

janji kenyang

Norliza Nordin said...

adoi3 cam kene buat megi gak je blk ni kang ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...