Followers MamaTisya

Friday, May 9, 2014

Surat yg ditunggu222 dh tiba ...counting days :( :( :(


ptg smlm akhirnyaaaaaaaaaaaaa
surat yg ditunggu2 telah tiba.......dept aku dh trima surat penempatan baru
mmg sebelum ni dh dgr khabar angin akan tercampak nun jauhhhhhhhhhh :-p
so dh dpt surat mmg comfirm sudah ke Pelabuhan Klang :(
mmg jauhhhhhhhhhh sgtttttttttttt tp apakan daya..#ilovemyjob
bertabahla utk menghadapi hari2 mendatang pasni


counting days utk ke tmpt baru...kurang dr 3 minggu...huhu

aku akan berulang guna komuter insya allah...nk drive xbrp sbb byk treler, lori...huhu
next option...nk cr umh sewa or bilik sewa....tp tgh pk sanggupkah jd weekend wife... :( :( :(
tk lama lg bln ramadhan...ada yg berbuka dlm komuter 
cz perjalanan lebih kurang 1jam 45minit....huhu
smoga smua dipermudahkan...terima kasih kwn2 yg doakan
smoga ada hikmah disebalik smua ini....amin2222

17 comments:

erna said...

kenapa tiba2 semua staff kena transfer. Office bernas kat Kl tutup ke?

farha shaifful said...

semoga dipermudahkan perjalanan setiap hari demi sesuap nasi yang halal...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Memang bernas surat tu... apa pun, take it as positive way... mungkin di tempat baru, lagi best... mana tau...

mrs Fiza said...

blh thn kalo kt pelabuhan kalng..dlu naman sklh kt sna..mmg truk byk lori..husband mmber keje kt port dia ckp kalo kt trafic lite tkde kete jln je jgn tggu lampu hijau sbb katanya lori akn jalan je..huhu seriau dgr..

Nana said...

sabar yea..
dugaan dalam mencari rezeki

::NureeN:: said...

alahaiii....
rasa x nak jer tgu hari tu dtg kan
jauh tue....
huhuhuuu...
insyaALLAH, kuatkan semangat... :)

yOn nOy said...

Dekat dgn tempat keje saya tu...
Semoga semuanya berjalan lancar...

idzwa kamaruddin said...

insya allah...semoga dipermudahkan semua nya..

Cik Puan Eka said...

semoga semua dipermudahkan.

Peritnye bergelar weekend wife ni, aduhai. Macam eka jugak.

Tapi kene kuat! InshaAllah

asdina said...

laaa... yer ker ... jauh tur ... saya ni pernah nampak mamatisya di Pasar Tengahari dekat The weld tur .. nak tegur segan ... apa2 pun selamat bertugas di tempat baru ...

Chekgu Azrine said...

Dugaan demi sesuap nasi..
Semoga dipermudahksn urusan..
Slmt bertugas di tmpt baru ye

Nad MamaZN said...

kak, xyah la sewa bilik..tak berani nak rekomen kt area belah2 sana. sbb kebanyakan tmpt ramai foreigner huhu... tumpang umah adik akak yg kt shah alam la kot.

apapun, sabar ek kak..in shaa Allah ada hikmah disebaliknya...

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmm

samalah kita aimi...

lagi jauh..
kena pindah gambang,,,
skrg tegh plan lagi jauh...

further study

nak apply tempat lain jugak...
tapi mimikirkan usia agak susah nak dapat tempat :(

sadis betul :(

Falsya said...

Terkejut tgk alamat tmpt baru tuh..jauh sesgt..

syawalsimpsons said...

bertabah la ye kakak...moga semua di permudahkan....saya kat sini doakan yang terbaik buat akak

Rizziela said...

Mak ai..jauhnyer keana..nak berulang memang jenuhlah kan..masa & tenaga gak tu

Imran nyambek said...

wah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...