Followers MamaTisya

Tuesday, May 20, 2014

jom naik KOMUTER


hah tk lama lg aku akan hari2 ngadap komuter p kj
almaklum la opis baru nun jauhhhhh kt port klang
so last 2weeks aku p la melawat stesen komuter batu caves
seumur hidup, baru 2x aku naik komuter...tu pn dh bertahun lama 
dlu2 nk tgu komuter dlm 30minit gk...tp skarang katanye dh cpt skit dlm 15 minit


kebetulan aku pegi aritu, mmg ada tren yg nk ke pelabuhan klang
so sempat la jenguk2 kn...ada coach khas utk ladies


aku tnye mcm2 kt kaunter aritu
kalo tgk sign kt situ...paling awal 5.40 pagi
ada member opis dh try test dr batu caves ke pelabuhan klang
lebihkurang 1jam 45 minit
hah bole tahan lama kn...tdo ler jwbnya aku dlm komuter
aku cuba dlu naik komuter sbb nk drive, byk lak lori kontena, treler...huhu
smoga smua dipermudahkn...

7 comments:

Chekgu Azrine said...

InshaAllah..semoga urusan ke tmpt kerja everyday berjln dgn lancar..

Queen said...

sekarang ktm mcm banyak improvement. tapi xtaulah kalau time peak hour.. kalau time biasa tu selesa sangat naik komuter

Masya said...

MMG BOLEH TDO KALAU JAUH SGT ... MOGA DIPERMUDAHKAN .. KALAU KAT PORT KLG JLN MMG JEM .. TP X JAUH KE OPIS DGN KOMUTER TU??

syawalsimpsons said...

better naik komuter kan kakak...jimat pon ye jugakkan

Rizziela said...

komuter ni letih sebab perjalanan jauh..tp kalau utk keselamatan insyallah lebih terjamin dari kita bawa kereta sendiri kan :D

Nad MamaZN said...

drive jauh kakkk..
saya plak yg risau utk akak
hehe

Nana said...

last naik komuter perjalanan jauh g seremban lama dah..lama gile tunggu masa tu sejam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...