Followers MamaTisya

Monday, May 12, 2014

Juara Fear Factor Selebriti Malaysia Musim Ke-2

mmg xtau pn...tu pn sbb bc kwn2 update kt fb
almaklum la lama tk tgk tv...aku bkn tgk slalu...kdg2 je tertgk


spt yg rmi dh tau smlm  Juara Fear Factor Selebriti Malaysia Musim Ke-2
adalah pasangan Erin & Redha tp rmi yg tk puas ati ek diorang jd juara
nanti aku nk kena tgk ulangan la

**arini rmi ke cuti...aku cuti :)
sbb esok cuti wesak so direct je la cuti 4 hari dr sabtu smp selasa :)

9 comments:

idzwa kamaruddin said...

tahniah utk mereka

syawalsimpsons said...

mmg ramai tak puas hati kak...sebab team nas-t tu buat complete....tp patutnya team erin ni dapat penalti sebab erin tak siap kan task, kena naik atas jaring sampai ke atas....tu yg nampak sanagt nas-t kecewa sangat muka dier

Nad MamaZN said...

ala bestnya akak cuti!
cewah haha! :P
saya ok je dorg menang hehe...
dorg deserve utk menang kot..
tp smlm saya sokong nas-t hahaha

::NureeN:: said...

nureen baru tau ni
x tgk gak tv semlm
td dgr radio dh terlepas dia habaq sapa yg dpt huhu

Falsya said...

Xpenah tgk pun ff nie..sedihhhh

Rizziela said...

orang dengki la tu... sebab ramai kata Eryn tu gedik kan

Tp dia tu psiko sikit..tunjuk kata takut..x berani..x blh buat..tp dia blh sebenarnya..dan memang patut dia menang pun :D

Mar Mansor said...

ramai tak puas ati ke?nape ek...kena tengok siaran ulangan camni

nor azerin said...

rugi sis x tgk huhuhuhu......

sis follow blog baru saya k.........
http://mummydaddynsi.blogspot.com/

notti netti said...

aku nak tengok tapi laki aku tgok bola pulak.

sebelum ni aku tgok si erin tu memang tak berani la takut la...tapi yang sebenarnya dia boleh buat....apa2 pun aku tabik kat partner dia...partner dia memang kuat la.....maybe tu semangat utk erin jugak kot. Partner dia belakon drama jodoh2 kan?...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...