Followers MamaTisya

Wednesday, June 18, 2014

wordless wednesday #201



akhirnya dress Elsa yg aku order online dh smp 
legaaaa rasa sbb dpt bg surprise kt birthday girl nanti
yg mmg dok obses sgt ngan FROZEN kn



**tgu aku share gambar birthday girl pakai  dress Elsa coming soon ye
bkn anak je excited...mamanye excited jugak:-p

9 comments:

idzwa kamaruddin said...

mane beli?

Tihara said...

cantik nya
happy birthday :)

lieyalatif said...

mmg fenomena betul frozen nieh....

nanti snap pic nak tgk...musti hepi anak dare tuh...

Nad MamaZN said...

comel! xsabar nak tgk reaksi dia hehe

Norliza Nordin said...

kite yang xde kene mengene ni pun xcited nk ngk gak.. hihihi

Ibu Lala said...

Beli kat mana tu. Cantiknya. Since amy dah keje jauh ni sape yg uruskan tisya pg sklh dan blk sklh.

Sidratul Muntaha said...

beb
aku tak gi kot event ko
laki aku klu blik awal, aku gi lah
kebetulan saing test srai aqil kat sg chin chin

pstt: ko beli dari seller yg sama ke?! ekekke...
aku siap rembat 3 jenis lagi
*mentang2 la anak pempuan aku satu tu.kikiki

Adlin Mohamad said...

kita x dapat cap frozen ..nampak yg ni takkan nak sama ngan bday girl plak kan boria plak nnt hahaa

elly nadyra said...

aku pun excited tunggu ko up gambar dia pakai dress ni
cantiknya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...