Followers MamaTisya

Friday, August 8, 2014

Aidilfitri 1435 Hijrah


meriah tgk gmbr raya kwn2...mcm2 gaya posing kn
rmi kwn2 aku nmpknye tema pepel & biru thn ni
aku thn ni pttnye tema emerald green tp bj melayu hubbyku die xsempat nk p jahit
sbb bj aku & tisya ada byk color leh matching so tukar jd turquoise green
thn ni buat pertama kali smua gmbr hanya dr camera hp shj
actually aku bw blk camera mini dslr nikon tp slh bateri
nasibaik la camera hp ok mcm guna camera gk



selfie dlu sebelum p solat raya



anak dara thn ni request nk bj sama kain ngan aku


sekeping je gmbr bertiga di pg 1 syawal...
jenuh nk panggil ank dara posing sama
bz nk main ngan cousin2 je hah


gmbr berdua pn sekeping jugak...redho je la
itu je la gmbr kami sefamily di pg raya 1 syawal...

10 comments:

babYpose said...

salam aidil fitri MT, Alhamdulillah sempat ambik gambar, memang tak sempatkan. suka baju mama dengan mini mama :)

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

aah.. ramai yang pakai biru taon ni... selamat hari raya jugak

safurara said...

sy suka sgt bila tgk mak ngan anak sedondon gini.hehehe

Azura Aziz said...

cantik kaler ni... dah berangan kot2 ada baby girl taun depan leh buat bj sedondon camni hehe..

Rizziela said...

Cantiknya...untung ada anak dara..

tp budak2 mmg susah nak bergambar kan..tambah2 kalau jumpa cousin2 depa..lagi haru

Nad MamaZN said...

jadik la kan kak...dr takde langsung
kami raya 1st langsung takde gmbo famili huhu

suhailah hamid said...

suka tgk gmbr makn dgn anak sedondon, kecik2 je request gini esok besar dah x nak pakai sama dgn mak dah..hehe..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantik pulak warna emerald Green ni MT.. so sweet semua pic tu :)

idzwa kamaruddin said...

comel :)

Falsya said...

sama la kite..gambo kite sefamily takat first day raya je..itu pun xbyk..ciput jeee..

anyway, cantik caler baju..mmg kene ngan kaler tudung..naik seri org kate..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...