Followers MamaTisya

Tuesday, August 19, 2014

Rindu Awak 200%....bila dekat tidak peduli....bila jauh tercari-cari


sebenarnya aku tk follow cite Rindu Awak 200% ni dr awal sbb plakon tk brp minat
tp time blk raya aritu dok hotel so dh tertengok ...trus la sambung tgk
lgpn suka lagu2 OST dlm cite ni


si armel ni mmg bole tahan perangainya....nasibaik la si zill tu sabar
tp bila manjang dok cabar minta cerai mmg sakit ati gk tgk
kalo aku jd zill lama dh cerai sbb bkn lawa sgt pn-p
tp lps kejadian ngan raizil baru la nk berubah si armel
tp sian zill, abah die dh meninggal gara2 sakit lps blk dr umh menantu kesayangan
armel dh berubah nmpknye tp zill masih marah
tp episod smlm dh baik2..dh bersayang2


yg terlps episod sebelum ni, bole tgk online kt link di bwh

8 comments:

suhailah hamid said...

hehehe sue pun terlayan jg citer ni.. :)

Ibu Lala said...

Time nak ending best la plk citer ni. Rasa rugi bila tak tengok

syawalsimpsons said...

saya pon layan citer ni gak

lieyalatif said...

lieya pun tak tgk cite ni lepas KTAR tu...sbb same laa tgk hero heroin mcm tak syok jek...tapi ramai ckp best...nanti lieya tgk marathon le kat online...

Kisah Si Dairy said...

Makin best tengok cerita nie

Eliss Mie said...

eliss lak mmg follow ;p x sabar nak tggu episod hari ni.. hr ni mcm dia dah tau hubby dia pilot ;p

eima said...

penah tengok sekali dua ... tp tak minat la ..

Afasz said...

bkn senang nk dpt laki yg penyabar mcm zill tu..

singgah dr,
http://afasz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...