Followers MamaTisya

Thursday, August 28, 2014

mainan tgh HOT di kalangan kanak2 >>>> Rainbow Loom


skarang tgh trend bdk2 main mainan getah ni
aku pn tgk rmi gk kwn2 share gmbr ank die dok buat gelang ni
ingtkn tisya tk terjebak dgn Rainbow Loom
tp smlm blk kj, tisya soh aku tutup mata..die ckp ada surprise
rupanya excited nk tunjuk kt aku die buat gelang jugak
ni tisya kata die bli getah ni kt sekolah rm 1...bole la dpt dlm 3 gelang camni
arini katanye nk bli lg...sronok die dok buat...aku tk sempat tgk lg die buat
hubby cite kusyuk die buat tp ngadu jugak penat
aritu pn aku ada tgk gk org jual Rainbow Loom kt Bazar Jln Tengah
tk silap rege rm 15 kot...ada mcm2 rege ikut byk mana getah tu kot


ni design yg basic je la..kalo korang google mcm2 design diorang buat
bole gk tgk kt youtube cara2 nk buat Rainbow Loom
mmg ada yg buat bisness 


ni td aku tgk MILKADEAL ada promo Rainbow Loom
kalo saper2 nk bli or nk bc details klik >>>>>>>>MILKADEAL

8 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

betul2.. anak sedara farah pun dah terjebak sama.. tapi utk gegirl sesuai la kan.. anak kita boboy..=D

suhailah hamid said...

tiba2 teringat zmn sekolah dulu ada buat keychain kain, mcm2 corak pun ada.

syawalsimpsons said...

mmg trend kak, benda ni kan

Shark Kay said...

mcm comel jer warna warni tue,
buat pakai getrah biasa pun boleh tue.
hehe.

Nad MamaZN said...

anak aaron aziz siap berniaga lagi jual gelang ni :)

Rosmiza Ali said...

Sempat gak layan anak buah duk buat benda ni baru ni.. Hehe.. Ralit jadinya.. ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

Lily@MamaZaraZareef said...

tuhla..tk sangka skang mmg musim rainbow loom ni..hahaha..pndainya tisya buat..acik pon macam tak reti jekkkk..kikikiki

Naemah Umi said...

walaupun umi tak de anak dara tp umi tau trend bebudak pompuan skrg ni...mmg musim rainbow loom...memana je nmpk benda ni..cantek sgt :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...