Followers MamaTisya

Tuesday, August 26, 2014

Majlis Hari Raya Kumpulan Tradewinds Berhad @ Hotel Istana


jumaat 2 minggu yg lps...ada Majlis Hari Raya Kumpulan Tradewinds Berhad 
utk clients kt Hotel Istana
biasa utk staff pn wat kt cni gk tp thn ni just utk clients je
so aku kena bertugas di hari kejadian cz aku punya clients terdiri drpd pemborong beras


smp2 je msk ballroom dlu...ni meja VIP dpn stage


sementara tkde org lg..apa lg moh posing dlu :)


smua yg bertugas kena ada kt Hotel Istana by 12tgh hari...
so kami diberi mkn dlu sebelum bertugas
tetamu dtg start kul 3pm-7pm


tetamu blum dtg so kami la dlu rasmi guestbook tu...action je tu :-p


ada ukiran ais...sambil tgu tetamu sambil posing :)



thn ni decoration booth ada sign spt di atas...
kiranye smua tu termasuk dlm Kumpulan Tradewinds Berhad
spt Bernas, Mardec, TPB & CSR


antara menu hidangan utk tetamu yg sempat aku snap..
tu pn masih blum buka wrapping tu


antara petugas2 utk menyambut tetamu


lebih kurang kul 5 baru la kami isi perut lg...lprrrr & penat berdiri tgu client kn
dlm kul 6 lebih kami dh blk...dh la ari jumaat kn...mmg jammed la
ada yg stay smp mlm cz ada clients yg dtg lewat
nasibaik clients aku smua dtg before 5pm
smp umh penat sgt cz lama berdiri kn...rs mcm nk patah pinggang:-p

3 comments:

eima said...

besh nye sbb dpt mkn kat hotel mahai ....

suhailah hamid said...

wah2 meriahnya sambutan syawal di hotel, tgk mknn semua sedap2 belaka..untung la ye mama :)

Chekgu Azrine said...

untungnya!!!makan kat hotel2 je tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...