Followers MamaTisya

Monday, August 18, 2014

MamaTisya Duit Raya 2014 Giveaway

STICKY MODE
 (normal entry sila scroll ke bwh ye)


arini dh 12 syawal so aku akan buat giveaway spt thn2 sudah..
kira dh jd mcm giveaway tahunan
lgpn utk menghargai smua pembaca setia
 yg sudi dtg ke blog MamaTisya


Syarat-syarat senang je:

terbuka utk FOLLOWERS MamaTisya &
Fanpage MamaTisya

just tgalkn link blog anda & email anda di ruangan komen ini
pastu tgalkn apa2 saje komen psl blog MamaTisya
or nk wat ucapan raya ke or apa saje korang nk komen di alu2kn
ataupun ada soklan2 ke nk tnye pn bole :)


Seramai 5 org yg bertuah akan dipilih melalui RANDOM.ORG 
dan akan mendapat RM 10 each 
bermula 8 Ogos - 18 Ogos 2014 @8.00AM





**utk silent readers yg tkde blog-Fanpage MamaTisya ,
just tingalkn id FB anda & email & komen
**keputusan adalah MUKTAMAD & akan diumumkan secepat yg mungkin
**duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda,
pastikan anda ada akaun maybank ye...

senarai peserta sila semak di link
http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-mamatisya-duit-raya.html

40 comments:

Syuhada Salleh said...

Selamat hari raya kak..syu dah dapat topup untuk pre-duit raya GA tu..
terima kasih tau..
semoga makin dimurahkan rezeki akak sekeluarga..insyaAllah..

http://www.syuhadasalleh.my/
syuhadasalleh@gmail.com

yayang laling said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan batin kepada mamatisya dan follower yang lain.

Semoga lebaran tahun ini memberi seribu erti kepada kita semua.

Dalam kita gembira, janganla kita lupakan saudara2 kite di gaza dan mendoakan semua umat islam berada dalam keadaan yang di rahmati ole-Nya.

tata.:)
inibelogmamarayyan@blogspot.com

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Mama Tisya sekeluarga yer.. =D

farahwahyda@gmail.com
http://farahwahyda.blogspot.com/

Myra Jay said...

Salam Aidilfitri buat kak Amy sekeluarga. Nanti mai Penang roger2 la ye, ada rezeki boleh jumpa :D
Semoga dimurahkan rezeki selalu ye..

http://normj1001..blogspot.com/
normj1001@hotmail.com

Nad MamaZN said...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
nadyaewani@gmail.com

lebih kurang 3-4 tahun kot mengenali mamatisya di alam maya
akhirnya kita ketemu jua kan kak? :)
vavavava! sangat tak sangka dapat jumpa akak
terasa macam jumpa retiss, almaklum, akak kan slalu masuk majalah hehe..(tv pun penah :p)

Bbwana adienia said...

Selamat hari raya aidilfitri buat mamatisya sekeluarga dan maaf zahir batin.

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
email:siti.salwana@yahoo.com

nor azerin said...

selamat hari raya kak...walaupun ite x kenal tp d alam maya la ite bhubung.....

Ibu Lala said...

Selamat hari raya aidilfitri. Maaf zahir batin.

www.ibulala.blogspot.com
rohana.athmad@gmail.com

d i b a said...

Assalamualaikum Kak ,

first time jumpa akak dalam LRT masa akak balik outstation kat penang tu.. macam garang jeeee.. tapi bila tegur, then baru tahu sama je mcm dalam blog, ramah and suke senyum ^___^.

"Selamat Hari Raya"
Pada tisya, jadi anak solehah ye :)

https://www.facebook.com/khadijahadibah
khadijahadibah@gmail.com

Mama Idlan Irsyad said...

selamat hari raya mama tisya...moga diberi kesempatan untuk menyambut Ramadhan dan Syawal lagi pasni..

http://jaajahat.blogspot.com/

suhailah hamid said...

Selamat hari Raya Aidilfitri buat mamatisya sekeluarga.

Terima kasih kerana sudi anjurkan GA ni. Smg mamatisya dimurahkan rezeki selalu..amin.

http://sihatitunikmat.blogspot.com/
email: salsabila_85@yahoo.com

ayu Ismail said...

Salam lebaran buat amy sekeluarga..kosong-kosong...
faulia05@gmail.com

faranuzul zohari said...

selamat hari raya to mama tisya and family tercinta.
walaupun saya tak de blog,tp menjadi satu kewajipan mengikuti blog akk :)

https://www.facebook.com/faranuzulzohari

Yumida Huda said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Mama Tisya sefamily
Moga dimurahkan rezeki dan diberi keberkatan dalam kehidupan
Salam ukhuwah

Blog: http://umikasum.blogspot.com/
Email: yumida00000@gmail.com

Bontok Horrey said...

Selamat lebaran kak
Moga akak sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki

http://bontokje.blogspot.com
bontokje@gmail.com

Peminat Setia said...

salam syawal n selamat hari raya buat akak sekeluarga
moga kita diberi kesempatan utk merasai kenikmatan di bulan ramadhan tahun hadapan..insha Allah

http://peminattv.blogspot.com/
peminattv@gmail.com

Zuraida Rahim said...

Selamat Hari Ray.. suka singgah sini baca semua perkongsian Mama Tisya.. Harap-harap boleh menang GA ni..

http://ida-rahim.blogspot.com
zuraidarahim@yahoo.com

Adlin Mohamad said...

Selamat hari Raya
Maaf zahir dan batin

perkenalan bermula di blog bertukar ke FB dan terfollow ke IG..
blogger femes tak sombong
semoga perkenalan dan siratulrahim yg terjalin akan terus berkekalan insyallah ...

http://hasroylin.blogspot.com
- tercipta untukmu dan untukku -

amiey lee said...

selamat hari raya erin..

http:amieylee.blogspot.com
akuamiey@yahoo.com

Rinna said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat Mamatisya sekeluarga..

http://rinnamanja.blogspot.com

liyana said...

selamat hari raya buat akak sekeluarga :)

http://liyana-ahmad.blogspot.com
liyanahmad1012@gmail.com

Aju Mohit said...

dtg sini just nak
ucapkan selamat hari raya buat amy sekeluarga, maaf zahir batin ;)

nor nazliana said...

ana join ya
http://adna2029.blogspot.com/2014/08/mamatisya-duit-raya-2014-giveaway.html
adna2029@gmail.com

selamat hari raya maaf zahir n batin..#kosongkosong..semoga ukhwah di alam maya menjadi ikantan yg kuat antara kita semua..amin..
al fatihah..utk mangsa2 gaza n umat islam yg dah meninggl dunia..:)

Cikdelima merah said...

Selamat Hari Raya buat Mamatisya sekeluarga..semoga dimurahkan rezeki selalu

http://cikdelimamerah.blogspot.com
cikdelimamerah@gmail.com

izzeyda said...

Selamat hari raya.. semoga dimurahkan lagi rezeki hendakNya..

http://izzeyda.blogspot.com/
izzeyda@gmail.com

Syima ~Mama Kyra~ said...

Slmt Hari Raya..maaf zahir batin..hampir 5y kita bkenalan di alam maya..jmpa secara live 3x..bermula kenalan kita di fotopages, pastu ke blog, FB dan skrg IG..moga ada rezeki kyra dpt duit raya dari mama tisya..HEHE :-)

BLOG : http://lovelyever.blogspot.com
email : syyma78@gmail.com

ummi nia said...

selamat hari raya aidilfitri kak..maaf zahir dan batin..

http://www.umminia.blogspot.com/
faizah_1084@yahoo.com.my

Fieza & Shamz said...

Salam Aidilfitri..
Buat family mama Tisya dan semua blogger.. diharap ukhwah yg terjalin akan kekal selamanya.. Amin..

http://kasihabadi03.blogspot.com/
shamieza7780@gmail.com

siti zawiah said...

Selamat Hari Raya AidilFitri..Maaf Zahir dan Batin.. :)

blog : http://sitizawiah95.blogspot.com

email : sitizawiah1995@gmail.com

idayu096 said...

Selamat Hari Raya utk akak AMY sekeluarga...

email:noridayu.abubakar@gmail.com
fb: Nor Idayu

mami uyun said...

Selamat Hari Raya..
Alang-alang terbaca entry nie naklah cuba nasib.. suka baca blog nie terutama sekali pasal trip melancong.. buat rujukan kami.. contohnya entry g USS.. memang 100% baca setiap entry nak senangkan urusan kami kat sana...

http://mamiuyun.blogspot.com.my
mamiuyun1@gmail.com

noorzie said...

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin buat Kak Amy sekeluarga..
seronok follow blog akk w'pun hanya silent reader je..

FB: Noorzie Jasni
Email: noorziejasni@gmail.com

lieya said...

Salam Aidilfiti 1435H buat Mamatisya sekeluarga..Maaf Zahir dan Batin :)

Email: nie_nj85@yahoo.com

siti alfakhishah aman said...

selamat hari raya 2014 untuk mamatisya sekeluarga..

email : alise@richwiseplaster.com
blog : http://ctalfakhishah.blogspot.com/

elly nadyra said...

salam aidilfitri utk mamatisya sekeluarga
semoga aidilfitri 1435H membawa beribu lemon dan beribu2 erti
maaf zahir batin!

ikhlas dari saya yang selalu baca tapi jarang komen,
http://ellynadyra.blogspot.com

Afne said...

slmt hari raya errynn & family :)

afne br sempat update blog & blogwalking. nk duit rayaaaaaaaaaaa

http://noorafne.blogspot.com
noorafne@gmail.com

::NureeN:: said...

:)
salam aidilfitri dr kami sekeluarga
moga syawal yg masih ada ni, sama2 kita menyambutnya dgn penuh meriah...

nureenasir.blogspot.com
nureen_345@yahoo.com

eil said...

Selamat hari raya kak...maaf zahir dan batin
harap2 dapat la merasa dapat duit raya lg mcm kck2 dlu..hehe..tq kak :)

zie_uum85@yahoo.com

Madiah Ahmad said...

salam syawal buat akak sefamily
moga bertambah-tamabah rezeki akak sekeluarga

http://cikmadiah.blogspot.com/
cikmadiah95@gmail.com

mama tisya said...

tamat sudah..nantikan pengumuman pemenang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...