Followers MamaTisya

Tuesday, August 5, 2014

blum ada mood kj....masih lemah longlai !!!


salam uolsss....rmi dh kembali bekerja smlm kn
aku arini br start kj cz smlm still MC
walaupn dh kj tp still blum ada mood cz bdn masih lemah longlai


aku demam di pg 4 syawal on the way blk dr klate ke kl
bole tahan panas cecah 39.6 suhunya
lama tk demam panas...huhuhu


hah byk ubat kena telan....mkn xde slera..minum air 100plus berbotol2


blk umh gombak baru ada slera skit
mama masak lauk fav sayur lemak kobis
mkn plak ngan ikan busuk & sambal bilik


disebabkan 4 hari aku demam tk baik2 so aku kena wat blood test
sbb riso kot denggi...skarang kn tgh musim
syukur alhamdulillah result blood test bkn denggi
cuma sel darah putih rendah dr paras normal

**tq kwn2 yg doakan aku.....cite ry nanti aku update bila aku dh baik sepenuhnya
meriah tgk gmbr ry kwn2...

9 comments:

::NureeN:: said...

mmg tinggi tue
skrg ni anak no2 nureen pon tgh demam tp x dak la tinggi sgt...
gws yer amy

idzwa kamaruddin said...

take care :)

Nad MamaZN said...

gws kak amy..

elly nadyra said...

semoga cepat sembuh
byk minum air, rehat dan jgn too expose kat luar

Ardini Humaira said...

terliur tengok ikan tu selera makan mai dah hehehe.. semoga cepat sembuh

fazilzura said...

pelik btl name ikan " ikan busuk"...

kalau x sihat mmg lemau le kalau nk makan apa2..

Nana said...

kita lak byk keje rasa nk mc je haha

Myra Jay said...

Apapun moga cepat sembuh ye...

Naemah Umi said...

Alhamdulillah syukur..skrg ni mmg musim kan so kena hati2...
Speedy recovery yeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...