Followers MamaTisya

Thursday, August 7, 2014

One Station Hotel @ Kota Bharu, Kelantan


aku kalo blk ry kt kampung mmg stay hotel
 ada yg tnye nape tk stay umh kampung
actually umh nenek aku belah papaku, sejak nenek aku meninggal time aku remaja dlu
 mmg dh sewakan kt org sbb kami pn blk time ry je kn
lps tu umh nenek aku belah mamaku ada , cumanya kalo bila smua adikberadik blk rmi2 tk muat la
so nk lebih selesa mmg stay kt hotel ataupun homestay
awal aku kawin dlu, biasanya aku stay kt umh makcik hubbyku tp sejak 3thn lps mmg stay hotel la
thn2 sudah slalunya stay Hotel Tune @Kota Bharu ..tp aritu try hotel lain plak


ni la hotel nya...One Station Hotel berdepan ngan tesco
pg tu kami smp kul 8 lebih so tkleh nk check in awal cz bilik blum ready
so dlm kul 2 gk br check in...sementara nk tgu kul 2.
kami pegi lepak umh makcik hubbyku area dkt situ gk la


kt lobby hotel ada frame gmbr london & paris...mcm stay otel kt overseas la konon2...hehehe



sbb dh booking awal2 thru agoda..so trus amik kunci je
kalo booking awal tk smp 100 rate nye utk 1 mlm...ni pn dh lewat booking


utk 5hari 4 mlm total kena byr rm 432 lebih kurang rm 108 per night utk bilik deluxe twin ni
siap skali ngan bfast tp sepanjang stay tk bfast pn sbb pg2 kuar trus p beraya kn


bilik not bad...ada 2 katil single..tv flat screen lg..ada channel astro
dan yg penting FREE wifi :)


toilet pn bersih..yg penting ada paip tu


nk iron bj ada disediakan kt belah luar tp mmg aku slalu bw iron siap2


time ni anak dara dh siap2 nk p mkn kt Four Seasons Restaurant

9 comments:

suhailah hamid said...

Not bad la hotel tu dgn harga yg rasa saya agak berpatutan utk 5 hari..

thanks 4 sharing..

salam perkenalan dr sy sue. jemput jalan2 ke blog sy sihatitunikmat.blogspot.com.

TQ :)

Falsya said...

Amboiii pwincess icha, frozen di hati..hehehe..hotel tuh mcm not bad je kan..so next year dh ade choice hotel nak duk dh..hehe

safurara said...

sy pon beraya ke KB hartitu.hehehe.eh kak nk tanya.pakai agoda ni kena ada kredit card kan?

attyfir said...

okeh lah hotelnya
nampak selesa.
yg penting bersih , ada wifi

Chekgu Azrine said...

dah lama sangat tak kelantan..
rindu sangat nak balik kelantan

lieyalatif said...

cantik hotel tu...selesa dan cnatik....dok hotel best gak kan...yg penting tak panas...tapi mujur bilik lieya kat kg berekon so mood ceria jek laa hahahaah

LYAfrina said...

CANTIK hotel ni..
deko2 dia pom menarik

Nad MamaZN said...

ok gak ni..janji dpt rehatkan badan je kan..bukannya seharian dok hotel pun kan? hehe

Ann Ishak said...

sangat okay kalau semata untuk tido rehatkan badan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...