Followers MamaTisya

Wednesday, August 20, 2014

wordless wednesday #212

kalo mkn soto xde begedil mmg tk best...fav aku ni
ni makcik hubby yg buat...bulat2 cute...biasa kita tgk leper2 kn
ntah naper aku terliur sgt nk mkn soto & begedil
akhirnya dpt gk mkn ...saper pernh share resepi ..inform aku link nk tgk
aku tk pernh wat tp pernah tlg mil la gentel begedil ni 
sbb ada gk aku terbaca certain org wat begedil tu pecah bila di goreng
so nanti share tips ye yg biasa wat begedil ni

6 comments:

Pn Sheila said...

simple n sedap... dh terliur ni...

jom join sini
http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-selamat-hari-lahir.html

mama bella said...

saya pun pnh buat once, tp pecah lps tu baca saya baca tips kalau nak buat bg cantik biar api btol2 panas baru masukkan bergedil n biar je one side jgn terbalikkan selagi tak garing betul :) good luck

Shark Kay said...

kalau xdek begedil mmg bukan soto namanya..
hehe..
mak shark br je buat last week.
x tnya plak psal resipi nie.
hehe.
kalu rajin shark update pasal nie.

suhailah hamid said...

Ingatkan cekodok td..

kayyana said...

ingat cekodok pisang tadi.. hahaha.. tp btullah kak.. kalau makan soto mmg tak sah takde begedil...begedil kat sini kalau nak kene tambah duit tau.. rm0.50 satu begedil.. adoiii..

syawalsimpsons said...

sedap ni kakak...suke makan bedegil...ehhh salah...bergedil..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...