Followers MamaTisya

Friday, August 29, 2014

openhouse penutup Syawal @ Padang Mardec


syawal dh abis tp citer syawal blum abis lg...jom layannnn
ni kira openhouse penutup syawal, ada jamuan raya utk staff Kumpulan Tradewinds Berhad
sepatutnya jamuan raya ni 22/8 tp bila date tu diumumkn sempena Hari Berkabung Malaysia
so tunda ke tarikh baru 26 ogos lastday syawal.....bertempat di Padang Mardec kt area ampang
jamuan raya dr kul 10pg smp 2 ptg


kali ke-2 pki halfmoon shawl , kasi selfie skit
time ni geng2 aku yg kt opis glenmarie dh smp kt Padang Mardec dlm kul 10
 cz diorang ada disediakan bas & kebanyakkn smua naik bas...sbb tmpt parking pn terhad
aku time ni kt opis lg cz ada kj yg perlu disetelkn...dlm kul 11 baru gerak dr opis
aku drive je...dkt je ngan opis.....lebihkurang 11.30 smp sana


time smp tu tgk dh rmi staff yg tgh menjamu selera...
kt stage pn group Tradewinders yg mmg slalu wat performance kalo ada majlis raya staff
 dh siap nyanyi 3 lagu kata mereka yg dh smp awl
so moh ler tgk apa menu yg disediakn ....mcm2 ada


ada buah-buahan tempatan & rojak buah


murtabak, sate, kuehtiew goreng & char koeyteow pn ada


serawa durian,+pulut, apam balik, kuih muih, air panas & sejuk


lemang, rendang, lontong, laksa, rojak


kalo ada openhouse, menu kambing la org rmi serbu...
nasibaik aritu ada 6 ekor kambing so tkde la yg tk dpt mkn kn

makanan mmg byk...time nk blk rmi yg tapau....aku tapau buah-buah tempatan je


aku aritu tk mkn byk sgt...sbb happy jmpa geng yg dr opis glenmarie
almaklum la bff kn kt sana...

posing lg selagi ada org nk snap gmbr kami :)


last but not least berdua ngan bff julia...kami sedondon shawl aritu :)
bff dila nun jauh kt kedah tp nextweek die dh start kt glenmarie
tgal la aku sorg2 kt opis HLA :(



6 comments:

Nad MamaZN said...

cantek ar akak oakai shawl
menu sedap2
kambing terutamanya..!

syawalsimpsons said...

last B4 abis syawal kan kakak

Rosmiza Ali said...

Meriahnya menu.. Terliur pulak dengan rojak buah tu..Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

suhailah hamid said...

Wow, meriahnya menu...charkuew tiow yg plg suka..

Naemah Umi said...

cantek shawl tu..tambah plak color dia soft gitew... i like :D

Nana said...

kita tahun ni tak banyak jemputan open house org pon cam dah kureng wat skang kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...