Followers MamaTisya

Friday, September 13, 2013

NuffnangRaya @Papa John's Pizza, Centrepoint Bandar Utama

even raya dh abis tp jemputan raya bersama Nuffnang & Papa John's Pizza
telah diadakan pd 7 September 2013 aritu
mula2 aku ingat kt OU sbb bc email skali lalu nmpk Bandar Utama
nasibaik check blk email...rupanya kt Centrepoint Bandar Utama:-p


sabtu tu jln jammed ngan ujan lebat...kami smp dlm 6.50pm
tp nasibaik ada lg yg lewat...hehe


aku dtg ngan adik aku...kena pki baju raya
register dlu & dpt 2 sampul dr Papa John's Pizza


**gmbr dr FB Nuffnang




kita tgalkan jejak kt cni



1st time kenal ngan blogger2 ni cz depa 1st time join event nuffnang
aku kali ke-2...dlu pernah join event nuffnang with Gatsby
Nina, Bella, Lilo & cousin Lilo lupa nama
anak dara belaka ni..aku je mak dara tp feeling2 anak dara:-p


staff nuffnang & marketing manager PapaJohn memberi sepatah dua kata
blogger yg bz snap2 gmbr



kami si sajikan dgn appertizer cheesetick..
cicah ngan sos tomato & garlic sos
ada mushroom soup & tomato soup



lps tu ada set chicken wing, tuna roll, chicken roll & chicken poppers
menu baru ni tk silap
kemudian pizza hawaian chicken dihidangkan
yg bwh tu terlebih flash plak... pizza chicken super Papa
minta aiskrim smp sudah tk dpt:-p



antara blogger yg hadir ...pernah terjah blog mereka & ada jugak yg baru kenal



blogger yg femes redmummy & family



blogger2 yg slalu join event Nuffnang Ceera ,Filla & Viruspadu



geng blogger di beri peluang utk masuk ke bahagian dapur
 utk melihat dgn lebih dkt pizza di buat



geng blogger yg join game...kena buat pizza...
tahniah pd yg berjaya dgn pantas buat pizza...
yg tk brp pantas pn dpt adiah gk


 ada lucky draw tp tk bertuah pn...
tp Bella bertuah, kira wakil dr meja kami la :)




meriah bila smua bergambar ramai2 b4 blk tp ada gk yg dh blk awal
**gmbr dr FB Nuffnang



sempat lg posing b4 blk

voucher yg di bawa pulang dr Papa John's Pizza
cash voucher rm 10 x 20 keping
voucher 50% x 4 keping & 2 pen 
akan di sedekahkan kt family & kwn2 terdekat
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v

v
v
kejadian sedih ketika di Papa John's Pizza

 aku dpt extra voucher disebabkan staff Papa John's Pizza
telah menjatuhkan pizza and kena kt kerusi , handbag coach & baju aku
spoil mood utk mkn pizza...b4 aku terkena..aku dh tgk byk kali pizza jatuh
yg di bawa oleh staff Papa John's Pizza

extra voucher tu tk memberi apa2 makna ...
nasibaik pizza yg jatuh...kalo sup yg panas ke..kena kt bdk2 ke...tk ke lg haru kn
di harap pihak Papa John's Pizza dpt memberi latihan yg sewajarnya kpd staff utk lebih hati2

anyway tq Nuffnang & Sandra yg byk kali minta maaf psl kejadian yg berlaku
di harap pihak Papa John's Pizza akan lebih ati2 lg lps ni

10 comments:

Sidratul Muntaha said...

ni la al kesahnya ye?
huhuuh
haku saje mlms nk join
klu tak mmg dh dpt
mls sb masa ni tgh tak bape sihat blik ke ape
entah
bulan pose n bulan ry ni kerap sgt aku sakit

Nad MamaZN said...

Wah! Bestnya! Ramai blogger famous tu :)

MRS. K said...

ada jugak dpt emel tu tapi jauh la nak pegi huhu

el said...

baju redmummy ngan hang amy npk cam sedondon hehehe

Rozita said...

wah..best

Nadine said...

Part order aiskrim sampai sudah tak dpt tu i totally agree! hehehe.. :P

kesian you...how's ur handbag? bleh cuci tak?

cha said...

ala ruginya tak join :(

huhu nasib baik kene handbag kak kalau kene muka lagi haru kan huhu

Rizziela said...

Syoknya dapat joint... untung

Chekgu Azrine said...

syok dapat join..,tp ada jugak yang tak bestkan..hope tak berulang

Sharinginfoz said...

rugi tak pi hari tu, kalau tak boleh jumpa blogger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...