Followers MamaTisya

Friday, March 15, 2013

saper nk cuti2 bole la terjah MATTA FAIR 2013


tk sure nk pegi ke tk vkend ni
tp aku suka pegi tgk2..kdg2 dpt voucher free..cuti2 free
cuma org rmi la kalo p lewat...arini sure lunch nanti rmi yg terjah


 http://mamatisya.blogspot.com/2012/03/matta-fair-2012.html

**info utk yg blum pernah pegi Matta Fair


-kalo nk bli pakej holiday, sila bw cash if tkde credit card cz kena byr trus time tu tp ada gk yg diorang amik deposit dlu..depend pd pakej holiday yg korang pilih la...

-murah sgt ke???kena pandai2 pilih la pakej....nk2 skarang ni dh ada mcm2 deal getaway cthnye dlm GROUPON, EVERYDAY, MYDEAL dan mcm2 lg ...tp kalo dpt grab time low season mmg murah la...depend pd pakej holiday yg ditawarkan..apa2pn kena bc t&c kdg2 ada udang disebalik mee:-p

-slalunye org dtg cni cr pakej holiday je cz flight slalu org grab time AirAsia ada wat promo mcm time FREE seat or zero fares :)

-kalo yg nk bw anak tu, pi la awal pg tk brp sesak sgt compare kalo tghari or ptg
kalo lewat ptg ke mlm mayb ok jugak kot tp slalunye time lewat ptg tu anak2 nk tdo..so sila plan timimg korang if bw anak

5 comments:

syawalsimpsons said...

oooo..baru tau

♥cikmOt♥ said...

hurmm kak...nak p, tapi bajet takde camner...huwaaa...

~ana~ said...

dah lama x g matta fair ni...rs nya last pegi thn 2010 kot...huhuhu..

Dee said...

x rasa nak pergi pulak weekend ni..malas..hehehe...

*∽ IZAN ∽* said...

hati macam nak pergi.. tapi perut kata 'hepp! dok umah diam diam!!' uhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...