Followers MamaTisya

Thursday, February 18, 2016

lama tk mkn Red Velvet Cake yg sedap ni



lastyear bli time promo rm 7.90
ni lama tk bli dh naik rege la lps gst...dlu rm 8.90 now dh rm 9.90



mmg sekejap je licin ni....yummmmmmmmm
saper suka red velvet cake sila la bli...ada jual kt jusco tp tk smua jusco ada tau
ni aku bli kt jusco setiawangsa

5 comments:

Rizziela said...

nampak sedap tu

Nad MamaZN said...

ha tu la, baru nak cakap, x penah plak jumpa klu g jusco. x semua jusco ada rupanya ya.. ni yg mmg dlm jusco kan? bukan kat la bahome kan? hee ;)

Aku Penghibur said...

wahhh nampak meriah dan sedap..

kat mana kak ?

Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

♥ Vna ♥ said...

tq mamatisya..sebab awak la saya dah jatuh hati dgn RV cake Jusco ni hehee hari tu ternampak, teringat awak pas tu terus beli..mmg sedap!! dh boleh lupakan RV cake kat SR tu

kat Jusco Maluri ada :)

Mommy Cici said...

baru tau ada jual red velvet yg macam tu. T_T selalu beli slice je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...