Followers MamaTisya

Thursday, February 4, 2016

Ole Ole Bali @ Empire Shopping Gallery, Subang



tk dpt pi Bali..moh ler kita mkn kt Ole Ole Bali
feel2 mcm kt Bali gk ni :)




bole pilih nk duduk tmpt ekon or tmpt tkde ekon
cuaca panas skarang wajib la pilih tmpt ekon
so kami ber6 yg tgal meja yg dok bersila ni



ada mcm2 menu...western pn ada juga


dessrt pn ada...menunya mmg dr belah indonesia sana la


Bali Trio rm 49
ada ayam, sotong, salad, sate lilit


Nasi Campur rm 37
ada ikan, ayam, udang, nasi, sotong, sate lilit

air kami smua minum cold water je...jimat




kami share je menu tu...order 2 menu share 6 org



meriah kalini sbb ika dr opis kl dtg join, kebetulan die cuti
so cukup la geng 6 org...meriah kalo bab bergmbr


last gmbr bersama bff masing2

ni outlet kt Empire  Subang, ada lg outlet tmpt lain...sila la google
sedap mkn sini cuma mhl skit la...kena share2 sbb portion beso
bole dtg lg mkn....lapar la plak



5 comments:

Lea Ismail said...

nasi campurnya meriah betul lauk tu...

idzwa kamaruddin said...

aaaa sedap nyer!~

Eliss Mie said...

macam terliur pulak sate dia tu..huhuhu

Chekgu Azrine said...

syiok dpt gang kaki cuba makan2 sana sini kan

Mommy Cici said...

erk tengok harga terus terbeliak mata. heheh tapi kalau boleh share okay lah kan. harga tu bahagi dua kira not bad lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...