Followers MamaTisya

Thursday, February 18, 2016

Bengkel Setia Gemilang ~ Mengetuk & Mengecat Kenderaan


aritu ada yg tnya kt mana aku p antar repair kete accident
so ni nama bengkelnya Setia Gemilang ~ Mengetuk & Mengecat Kenderaan
bengkelnye kt area AU3 Keramat..mmg kt area situ byk bengkel kete...ada cina..ada melayu


deal direct ngan bos nye nama En Rosli
kalo nk cat 1 body kete dlm 2k++ so aku tk cat pn 1 body
just tukar kulit pintu pastu die polish bg color seakan yg asal
tukar cermin kete yg pecah pastu apa ntah lg lupa
kalo tukar pintu seketul dh rm 500- rm 700
 so die suggest tukar kulit je la save skit


ni alamat & contactnye if ada yg nk repair samada ketuk ke..cat ke



dlm seminggu siap kete aku accident aritu
total kos rm 1400....color part yg accident tu dh nmpk sekata
so tkde nmpk la beza walau aku tk cat 1 body kete
kalo ari hujan, mmg aku fobia driving skarang...moto lalu mcm nk menghimpit pn fobia

2 comments:

Julia Johari said...

Alhamdulilah, 1 minggu dah siap laju betul...mmg sokong lah kedai melayu yg boleh bg servis baik cm ni, jarang jarang jumpa mekanik melayu leh bg harga berbaloi...okey sgt ni sis...julia time hujan pun bawa kete tapi tak laju...selalu buka lampu kecemasan...mmg risau lah sebab terkadang motor ni tak nampak kereta kiri kanan dia time hujan

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah..walaupun harga agak telan air liur tapi itulah harga nyer kan..harap terus hilang fobia okey!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...