Followers MamaTisya

Wednesday, February 3, 2016

rezeki Voucher PERCUMA ke BALI/BANGKOK 3hari 2malam termasuk tiket flight & penginapan


aritu dpt jemputan utk blogger preview syarikat ni
sbg penghargaan syarikat tersebut bagi 
 Voucher PERCUMA ke BALI/BANGKOK 
3hari 2malam termasuk tiket flight & penginapan 
tp apakan daya aku tk dpt nk pegi previewnya date arini....
so tkde la rezeki nk ke BALI/BANGKOK tu
apa2pn tq atas jemputan ini...next time ada jemputan lg, jgn lupa saya :)
utk geng blogger yg pegi....enjoys korang....moga ada rezeki lain utk aku




tkde rezeki kt atas tu..ada rezeki kt Nuffnang
pg ni muncul  6 BE baru ....alhamdulillah
now ada 15 BE yg tgh running..apa2 pn tq Nuffnang

10 comments:

  1. Bestnye kak.. takpelah takde rezeki... yana tak pernah dapat email jemputan review ni.. seronok jugak kalau dapat.. hihihi

    ReplyDelete
  2. sayangnye...
    xpe nnt ada rezki lain tu
    insyallah

    ReplyDelete
  3. Amy..dah postponed tarikh review dier

    ReplyDelete
  4. seronoknya.. saya pun x biasa dapat jemputan dari mana2 company

    ReplyDelete
  5. takpe amy....amy sentiasa murah rezeki...takde rezeki ni yg ni maybe yg lain menanti...

    ReplyDelete
  6. Tudiaaa ini lagi win, tapi tak de rezeki nak attend, tak pe sis, nanti ada lagi soon akan datang, terbaik kak

    ReplyDelete
  7. Betul tak dpt grab yg sana dpt rezeki yg dari sini
    Ini org kata rezeki tak sama.

    ReplyDelete
  8. takde rezeki nak pergi kan.. xpelah, ada rezeki lain pulak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...