Followers MamaTisya

Thursday, February 11, 2016

The Grand Beach Resort, Port Dickson



ada yg masih holiday...syok ye...tkpe aku pn nk cite psl short vacation ke PD aritu
kami smp hotel dlm kul 2 camtu...bole check in awal....sepatutnya check in kul 3pm
syok la dpt masuk bilik cpt kn...dh la panas so leh la landing dlu



beso lobbynya...ada tangga kt blkng tu


anak dara tk nyempat2 nk tgk pool....dpn tu pantai...nyaman


moh ler naik bilik...bilik kami kt tingkat 3...mmg 3 tingkat je pn hotel ni


jom tgk bilik kami


superior country room...bilik kami ada balcony tp ngadap jln
tk la beso mana bilik tp okla utk kami 3 beranak


yg best ada bath tub..suka la anak dara tu
tp tang shampoo & conditioner tu depa lupa refill agaknye..ciput je


kemain masuk2 dh landing dlu 2 beranak ni
tp anak dara tu dlm hati dok nmpk pool je :-p


kita wefie dlu....sementara tgu ptg, landing jp tp ank dara tu brp juta kali tnye jam pukul brp
sbb aku ckp kul 5 baru bole mandi kt pool




aku bli thru groupon aritu...sbb aku ada dpt voucher FREE rm 20 kn
kalo tgk kt groupon tu harga asal rm 324.80 tp lps diskaun rm 128
tp kt hotel aritu lupa nk tnye direct brp rate nya



sbb aku dpt voucher rm 20 aritu so just byr rm 108 je utk 2hari 1 mlm...bfast tkde
okla ngan rege tu sbb hotel ni pn pool beso, dpn pool plak ada pantai
& dlm bilik ada bath tub...mmg suka sgt la anak dara tu kn

actually tkde plan pn nk holiday ni sbb dpt voucher aritu 
so saje la tgk deal dlm groupon kn...kalo uols nk bw ank ke sini ok juga....




9 comments:

Lea Ismail said...

Macam best je. Ari tu lepak kat Putri Beach Resort. Dapat rate gomen

Julia Johari said...

Best hotel ad abathup...puas mandi hehehhe...janji dapat holiday dekat2 cm ni heaven dah rasa kan kak

juelee said...

berbaloi sgt rege cani hotel ada pool ada bathtub.. hehhe mmg best

idzwa kamaruddin said...

betul hotel ni best sgt!

idzwa kamaruddin said...

serius hotel ni walaupun nmpk lama tapi selesa!

Falsya said...

kalau budak baya qisya gie hotel gini, masuk bathtub xyah masuk pool pun dh okayh..die bukan tau pun janji bathtub tuh isi air dh cukup wat die happy..hahaha..

lieyalatif said...

ehh not bad laaa amy..seronok ...semua nampak okey...leh le masuk dlm list pi cuti2 malaysia nieh...lieya mcm penah perasan hotel nie mase lalu ....

Chekgu Azrine said...

Lama dah tak ke PD..nti nk pegi cuti2 sini jugak la..blh usha1 nti kt groupon..hehehe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

haitu masa stay sini tak silap dekat 200 jugak kot rate dia wif breakfast.. lupa sudah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...