Followers MamaTisya

Friday, February 5, 2016

Nasreen Seafood Songkhla @ Port Dickson



kt PD ni byk tmpt mkn seafood...so aku google juga la
sbb ada certain tmpt mahal...mahal sedap tkpe..kalo mhl tk sedap mmg frust la kn
so dinner kami try mkn kt Nasreen Seafood Songkhla


lps maghrib trus kuar sbb dh lpr..penat melayan anak dara mandi pool kn
alhamdulillah time kami smp xrmi lg org...lebih kurang dlm 8.10 pm camtu kami smp


tp ada byk meja yg dh reserve mayb group yg rmi kn


ni kt menu ada no phone tu, in case uolsss dtg rmi nk booking dlu ke


byk juga pilihan makanan...pilih la apa korang nk mkn


ni harga ikan yg ada...kami pilih kerapu


kt sini bole order pulut mangga, somtam, kopok and mcm2 lg


sementara tgu makanan...kita selfie skit


jus tembikai & jus epal rm 2.50 each
air kosong FOC


tomyam poktek rm 8.00


kerapu 3 rasa rm 35


telur dadar rm 1.40


sotong telur masin rm 10


kailan goreng rm 5.00


total termasuk nasi 4 pinggan rm 70...sedap menunya...menepati citarasa kami
hubbyku paling suka menu ikan tu...aku tgk byk meja order menu ikan 3 rasa camtu
tomyam & sotong tu pn sedap....alhamdulillah licin smuanya


time kami nk blk mmg makin rmi org dtg....ada juga yg menunggu meja kosong
so aku nasihatkan kalo tkmo tgu lama, lps maghrib cpt2 la bersiap
alhamdulillah kami smp time tk rmi org lg & xde la tgu lama makanan smp
lebihkurang 15 minit mcm tu dh dpt makanan sbb ada juga aku bc review kata servis lambat kn

restoran ni pn tepi jln je...guna waze gk...atas skit je dr Nasi Kukus Ayam Panggang

5 comments:

Azura Aziz said...

mcm biasa jer kan makanan dia.. ms pergi pd bulan 12 tahun lps pun mkn kat sini jgk.. sbb ada tmpat parking..

Suriaamanda said...

Pernah makan kat sini..memang terbaik makanan dia..

LYAfrina said...

nmpk sedap..harga pom berpatutan dh tu

Sharinginfoz said...

boleh tahan gak makan kat sini

AyuArjuna BiGoshh said...

ayu pnh mkn kat sini...

ada yg sedap..ada yang tak...
tapi puas hatila...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...