Followers MamaTisya

Friday, February 19, 2016

Lunch sambil meeting

bln ni ada projek baru kena handle lps CNY aritu...bole dikatakan blk lewat ari2...
jrg aku blk lewat...slalunya sharp 5 mmg dh blk
tp bln ni terpaksa blk lewat...huhu....so tisya blk sekolah, ayahnya la amik


smlm time lunch pn meeting...lunch provided, 
menunya nasi kakwok  dr Kedai Nasi JJ (KakWok) TTDI Jaya
semestinya air bandung hijou...smlm dlm meeting ada yg dtg dr sabah & sarawak
1st time diorang mkn menu nasi kak wok ni...sedap katanya


lunch sambil meeting...biasa mkn nasi kak wok aku guna tgn sbb lebih berselera
tp sbb ni lunch sambil meeting so kena guna sudu garfu
mkn jp..tulis jp...sambung mkn lg...stop jp...hah gtu la :-p
1st time la ni lunch sambil meeting...tk brp menikmati sgt haha...tp tetap licin 
cuma kena sopan santun sikit la sbb mkn sebelah big bos

5 comments:

- dieyana - said...

alahai lapar la pulok tgk nsi k.wok pagi2 ni ;-))

Lea Ismail said...

tak rasa kenikmatan bila makan smabil menulis smabil meeting. Tapi pernah tengok bos meeting selera je makan walaupun org lain tgh bercakap

idzwa kamaruddin said...

haa best nyer meeting mkn berat mcm nie!

syawalsimpsons said...

bila dapat makan nasi kakwok ni

eima said...

bznye mkn pun sampai dalam meeting ... ni dah abis bz ke belum ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...