Followers MamaTisya

Tuesday, February 23, 2016

Pancake Krabi Noah Original @Dagang Avenue FoodCourt, Ampang



aritu tgk geng blogger ada p mkn kt Pancake Krabi Noah Original
katanya sama yg dkt krabi sbb dgrnya bahan2 import dr krabi
tmptnye kt Dagang Avenue FoodCourt, Ampang
sini susah skit parking...ada byk kedai la...kata food court kn


ada mcm2 pilihan..so bole la pilih yg mana korang suka
ok jom mkn pancake ni & feel2 mcm kt krabi...ye la nk p krabi tktau bila
so kita mkn dlu Pancake Krabi Noah Original ni
aritu tapau je...aku pilih Pancake Banana Nutella rm 4.70
& Pancake Noah Special rm 5.50...sekejap je licin...sedap




adik aku tnya sama ke yg mcm kt krabi...aku ckp mana ler tau sbb tk smp lg krabi
so die kena la pi try sbb die dh mkn pancake kt krabi
tp ada kwn ig komen, die kata nk kata sama sebiji kt krabi tk la tp bole la nk ilangkan ngidam
bg aku yg 1st time mkn sedap juga...mkn panas2 ..so bole try lg next time perisa lain plak



more info bole tgk kt IG Pancake Krabi_Noah
ada 2 cawangan ampang & shah alam...aku p yg ampang ni
nasibaik tk tgu lama dlm 15minit gtu sbb aku bc ada yg smp sejam tgu
so kalo uols nk pegi bole guna waze...dagang avenue ni berdekatan juga ngan IPD Ampang Jaya



lps aku up gmbr, pantas dpt komen dr IG Pancake Krabi_Noah
so kalo uols nk try bole la pegi slh 1 outlet...isnin tutup tau

6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

ya allah bestnya...


nak jugak try maklan kat sini..nampak sedap sangat

eima said...

tu dia mmg nampak sedap

- dieyana - said...

aduuuu sedapnye....

lieyalatif said...

aduh saje laa amy ni bikin teliur...tapi lieya nak sampai ampang ngan shah alam tu aduhhh ntah bileeenyer huhuhu

syawalsimpsons said...

tak dapat G krabi..dapat makan ni ok dah kan kak

Mommy Cici said...

dui sedapnya. dah dekat sangat dengan umah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...