Followers MamaTisya

Friday, November 23, 2012

dapat FREE gift dr Crabtree & Evelyn


aritu aku ada like fanpage Crabtree & Everlyn kt FB
so sempena pembukaan outlet baru kt Pavilion
diorang wat special giveaway utk 500 fanpage 
yg terawal akan dpt free gift
Lavender Hand Therapy 25g



aku ngan bff pegi la nk collect free gift ni
lgpn Pavilion dkt je ngan opis tp aku pegi dlu cz bff ada kj lg
so gmbr aku tgh Q ni copy dr FB Crabtree & Everlyn
kena isi details kt kad pastu sementara tgu turn tu diorang bg cookies

ni la outlet barunye

actually pg tu ada perasmian oleh Minister of Tourism Malysia
ada artis gk yg dtg


suka tgk decoration bunga ni





mcm2 productnye...mmg wangiiiiii



dpt mkn2 gk..best2

hah tgk pjgggg tul org tgh Q utk byr
kitorang pn tk terkecuali nk shopping gk
cr yg paling murah:-p bli sabun



coz sempena pembukaan aritu,
bli mana2 product bole dpt 
mini free gift yg bernilai rm 90



ni la gift yg di bawa blk
Lavender Hand Therapy 25g &
bli sabun rosewater rm 25
layak dpt mini free gift yg bernilai rm 90

 **kemenangan ke-18 utk 2012    

4 comments:

zh-ena said...

wah wangi semerbak la tu nnti
tahniah amy menang :D

Ayu Hussien said...

salam..
jom join GA kami

http://sweetfreezer.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-sweet-freezer-2012.html

mama_umar_maryam said...

wahh bestt..untong weh bli sabun dpt gift rm90 ,nnt Like page fb Heels and Tux ye,ade giveaway dari UK nnt ;)

~Beb~ said...

awww bestnyeeeee. tp mmg c&e ni sedap bau dia. lasting!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...