Followers MamaTisya

Monday, November 26, 2012

AbsoluteThai @Ikano


aritu aku p event Sofy ...oh blum sempat update lg psl event :-p
kita layan entry mkn2 dlu ye... 
so aku singgah la kt AbsoluteThai @Ikano 

antara menu yg dicadangkn utk kita order

menu fav aku - pineapple fried rice rm 16.90
aku mmg suka sgt kalo dihidangkan dlm nenas camgini

 hah sekejap je licin cz skit jeportionnye:)
tp kn sure diorang ni guna blk nenas ni utk next order 
tu psl agaknye diorang lapik alas tu:-p


tp aku mkn nenas tu tp tkla abis:-p

lps tu layan dessert pulut mangga...yum222
rm 11.50


**lprrrrr plak tgk gmbr makanan ni:-p

12 comments:

Afasz said...

nampak sedap la nasi ngn pulut mangga tu. mahal ek pulut mangga tu

syawalsimpsons said...

telan air liuq la mak jemah tgk ni

mummy_ayu said...

aku nie..kalau dtg blog ko..tak lapar pun boleh jadi lapar...banyak tul pic makanan...cedap2 plak tu..alahai...

Chekgu Azrine said...

pulut mangga tu buat saya ternagkat..uhuk

Mama Zharfan said...

waaaa sedapnya :)

pinky said...

baru lepas masak pulut mangga....auwwww

anje damia nurin said...

kita pun suka makan nasi pineapple tu...mmg peberet slalu makan kat sinii ari jumaat je...sbb lunch panjang sikit

Nad @ MamaZN said...

Takpenah merasa dua2 menu tu =)

Diana said...

Pulut mangga nampak best!! saya mau cuba..... Nasi tu pun best..nampak best sebab dalam nenas.... sedap eh?? Leh cuba jugak nanti!!

MyKhalish said...

pernah gak mkn sini.. nasi goreng nenas tu mmg sedap.. lg1 tomyam dia pun power.. erk lapar plak rasa..

Nana said...

xpenah makan dlm nenas mcm ni heheh

♥ Wina ♥ said...

tgk pulut mangga tu teringat makan kat Bangkok..sedappp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...