Followers MamaTisya

Tuesday, November 27, 2012

menang voucher rm 50 dr Giant

time p event Sofy aritu..
ada rezeki aku menang voucher rm 50 dr Giant...
nmpk mcm skit je tp aku dh syukur alhamdulillah



 
ni la game aku menang ...kena kreatif buat perkataan SOFY... 
kebanyakkn rmi yg guna mcm lipstik, bedak..ada gk yg guna hp, reben dan mcm2 lg...
aku plak guna segala kad2 dlm beg yg ada
 mcm kad ATM,lesen,IC dan mcm2 kad lg ..smua aku kuarkn...
pastu bff aku pn bg kad2 die lg.. 
tp yg special aku ada ltk PAD SOFY..agaknye tu kot bole menang...hehehe
so gabung2 smua jd la perkataan SOFY...cun tk..hehehe... 
lps tu bff & ezna pn bg support tlg sorak kuat2 :)


smua peserta yg join game ni dpt adiah cuma aku special
cz jd JUARA dpt la voucher rm 50 dr Giant tu selain goodiesbag:)


goodiesbag dr Sofy...1 menang game 1 lg yg dpt time register event




ni la brg2 yg ada dlm goodiesbag...
ada pad & scarf Sofy , gula2 mints, bedak compac,
 foundation & eyeshadow dr Silky Girl

**kemenangan ke-19 utk 2012  

10 comments:

JaSSNaNi said...

tahniah.. best tu.. rm50 banyak tu.. sonok ada game camni kan..

~Beb~ said...

eh murah rejki.. lagi2 bile bace 'kemenangan ke 19 utk 2012' **pitam.

Nad @ MamaZN said...

bestnye kak! :)

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!

nur anis said...

waa..bestnyaaa..tahniah..:)

Falsya said...

phewittttt..dpt voucher..kalau mok mok tgk nie mesti die jeles..sebab ade lisa..hehehe

Nisah Idham said...

Congrats..
suke tengok !!
barangan yg selalu pakai.. :)
tak sia-sia kuarkan idea kreatif tu kan..

Eliss Mie said...

memang nampak kreatif :) skarf tu yang macam dlm gambar lisa pakai tu ker?

Zura@Iwan said...

tahniah...rm50 berbaloi gk tu..

izan mama mia said...

RM 50..banyak juga tuu..tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...